HERCULESIN YRITYSVERKOSTO HERKUSTO

Herkusto on jalkapalloseura Herculesin yritysverkosto, jonka tavoitteena on saada lisää asiakkuuksia, kumppanuuksia ja liikevaihtoa mukana oleville yrityksille. JS Hercules, Tervarit Juniorit, Haukiputaan Pallo ja Ajax Sarkkiranta löivät hynttyyt yhteen loppuvuodesta 2019 muodostaen näin suurimman Pohjois-Suomen jalkapalloyhteisön ja toiseksi suurimman koko maassa Ilveksen jälkeen.

Pelaajia on seurayhteisössä yhteensä reilut 2 300. Kun lisätään pelaajien perheet isovanhempineen, niin puhutaan yli 40 000 henkilön joukosta. Yrittäjiä tästä laajasta ringistä löytyy arviolta 300-400 eri aloilta. Mikroyrityksistä isoihin toimijoihin saakka.

HERKUSTO YRITYKSIEN TUKENA

JS Hercules on aina pyrkinyt toiminnallaan palvelemaan yhteisöään ja erityisesti läheisiä yrityksiä (mm. aikaisemmat Talent Team, Muscles for Growth ja Player Accelerator -ohjelmat). Kun yhteisömme yritykset pärjäävät, niin mekin pärjäämme. Ennakkoluulottomat kokeilumme ovat luoneet meille globaalit verkostot. Urheilu avaa ovia. Meidän verkostomme on sinun verkostosi. Eräskin yritys sai myötävaikutuksellamme asiakkaakseen itse FC Barcelonan. Jos haluat tuotteesi Malediivien markkinoille, niin meiltä löytyy yhteys sinnekin.

Herkusto on uuden seurayhteisön yrityksille ja yrittäjille tarkoitettu verkosto, jossa autamme yhteisömme yrityksiä saamaan uusia asiakkuuksia, kumppaneita ja synnyttämään uutta liiketoimintaa. Me sponsoroimme yhteisön yrityksiä tuomalla yrityksiä yhteen (match making), luomalla yhteyksiä, löytämään uusia asiakkuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia sekä kouluttamalla. Herkuston jäsenyys ja tapahtumat on seurayhteisöön kuuluville yrityksille ilmaisia.

TAPAHTUMIA KERRAN KUUSSA

Yritysverkosto kokoontuu noin kerran kuussa järjestettävissä Herkusto VIP -tapahtumissa. Jalkapallokauden aikana tapahtumat järjestetään ottelutapahtumien yhteydessä. Näinä kertoina tunti ennen peliä on ensin lyhyet alustukset (3-4 x 5 min), jonka jälkeen ohjelmassa on rentoa yhdessä oloa, ohjattua verkostoitumista sekä jalkapallon seuraamista.

HERKUSTO-TAPAHTUMAT 2020

  • 8.8.2020 klo 15:00, JS Hercules – Kemi City FC, Herkuston avaustapahtuma, Njetworking Inn, Isokatu 56  
  • 12.9.2020 klo 16:00, JS Hercules – OLS, Lähirähinä-päivä 2020
  • Marraskuu 2020, Paikka ja aika avoin, Urban environment & gamification
  • Joulukuu 2020 Paikka ja aika avoin, Seurayhteisön hyvinvointitapahtuma

Liity mukaan ilmaiseksi Herkustoon tästä!

Haluatko päästä esille Herkuston tapahtumissa ja näkyä kaikille jäsenyrityksille sekä koko yli 40 000 henkilön seurayhteisölle? Tarjoamme viittä eri kumppanuuspakettia yrityksille alkaen 250 € (+ alv 24%). Katso tästä eri vaihtoehdot. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä: Timo Perala ät jshercules.com!