HERCULES KÄYTTÄÄ PÄÄTÄÄN

Urheilu ja etenkin jalkapallo on merkittävä viihdeteollisuuden ala, joka tarjoaa työtä miljoonille ihmisille ympäri maailman. Jalkapallo avaa ovia moneen eri paikkaan. Suomessa urheilumanagerointiin liittyvää koulutusta ei ole juurikaan tarjolla alan globaalista potentiaalista huolimatta. Hercules haluaa muuttaa tätä asetelmaa etenkin Pohjois-Suomen ja -Kalotin alueella. Urheiluseuroja tulisi johtaa kuin yrityksiä ja niihin tulee saada näihin tehtäviin koulutettuja ihmisiä.

JS Hercules ja Oulun yliopisto vahvistivat keskinäistä sidettään entisestään vuoden 2016 lopulla. Tuolloin käynnistettiin keskustelut Hercules Sport Management School:n aloittamiseksi yhdessä Oulu Business Schoolin kanssa. Vuonna 2017 lähdetään liikkeelle muutamien avointen koulutuspakettien muodossa. Koulutuksien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä tulemme tiedottamaan syyskuussa 2017. Herculeksen partnereina koulutuksen suunnittelussa, järjestämisessä ja kehittämisessä ovat Oulu Business School:n lisäksi virtuaalisen oppimisympäristöjen edelläkävijä Claned Oy.

Hercules palaa myös juurilleen vuoden 2018 alussa. Herculesin toimistolle avataan keskustan lisäksi toimipiste Oulun Yliopiston Tellukseen. Hercules on syntyjään Oulun ylipiston seura. Haluamme tarjota kaikille opiskelijoille mahdollisuuden opiskella urheilualaa käytännön toiminnan kautta. Tule piipahtamaan toimistolla!

Hercules toimisto, keskusta: Nummikatu 34, 4 krs. 90100, Oulu

Hercules toimipiste, yliopisto: Tellus