Laajalla rintamalla kansalliseen jalkapallotoimintaan osallistuva Seinäjoen SJK saapuu lauantaina 27.4. Ouluun Kakkosessa pelaavalla nuoremmalla reservijoukkueellaan. Kautensa kahdella puhtaalla voitolla aloittanut vierailija on oululaisvinkkelistä katsottuna erittäin mielenkiintoinen vastustaja, sillä JS Herculeksen tapaan joukkueen pelaajarunko koostuu pääosin U20-ikäluokan nuorista pelaajista.

Herkku nappasi viime lauantaina ensimmäiset sarjapisteensä JBK:lta Pietarsaaren Tellus-hallissa pelatussa ottelussa. Kapeassa kotihallissaan pitkiin keskityspalloihin luottanut kotijoukkue loi painetta Herculeksen rangaistusalueelle, mutta kapteeni Elias Suistion johtama puolustuslinja oli vahva ja pystyi pitämään JKB:n poissa parhailta maalintekopaikoilta. Ensimmäistä kauttaan miesten sarjassa pelaava Julius Yliniemelä osui kahdesti ja Aleksi Oikarisen torjuttua nollapelin pisteet matkasivat Ouluun loppunumeroin 2-0 (1-0).

  • Voitto ei tullut Pietarsaaresta helpoimman kautta, sillä JBK pelasi runsaasti ristipalloja rangaistusalueemme sisään ja sai luotua sen kautta painetta alueellemme. Puolustimme kuitenkin erittäin hyvin koko joukkueena ja avausmaalimme jälkeen pääsimme paremmin sisään otteluun. Kasper Rauma teki erittäin lupaavan paluun pelikentille pitkän loukkaantumisensa jälkeen ja Akseli Kantola pelasi Suistion rinnalla hyvän pelin, Herculeksen vastuuvalmentaja Conor Edwards kehui.

Lauantain ottelu puhalletaan käyntiin kello 19.00 Heinäpään tekonurmella. Yleisöllä on peliin vapaa sisäänpääsy ja Hercules Juniorien junnukioski palvelee teitä koko ottelutapahtuman ajan. Tervetuloa viihtymään kanssamme koko perheen voimin!