Aleksi Tannerin komennossa uuden, voittavan peli-ilmeen löytänyt JS Herculeksen edustusjoukkue kohtaa lauantaina todellisessa kuuden pisteen taistossa Pietarsaaren JBK:n. Kolmen pisteen voitti tuosta ottelusta riittäisi varmistamaan Herkulle paikan Kakkosessa myös seuraavaksi kaudeksi.

  • Hoidimme ensimmäisen ns. ottelupallon kunnialla Kuopiossa viime lauantaina ja otimme sieltä tärkeät sarjapisteet. JBK on valunut heikon tuloskuntonsa vuoksi sarjan jumboksi ja he tarvitsevat tästä pelistä käytännössä kolme pistettä, joten uskon lauantaina nähtävän todellista taistelupalloa, Herculeksen vastuuvalmentaja Aleksi Tanner taustoittaa.

Tämä viikko on koko seurayhteisön vinkkelistä katsottuna todella kiireinen ja tärkeä, sillä useiden sattumien vuoksi samana viikonloppuna tulessa ovat edustusjoukkueen lisäksi Kolmosen Tervarit-j, joka pelaa myös sarjapaikastaan kauden viimeisessä ottelussa Kajaanissa sekä U17-juniorien kumpikin joukkue.

  • Valmennuksen kannalta katsottuna tämä on iso viikko, jossa on paljon haasteita miettiessämme pelaajien kuormituksia ja myös tasapainottelua siten, että saamme kaikkiin näihin tärkeisiin peleihin mahdollisimman iskukykyiset ja vahvat joukkueet, Tanner puntaroi.

JBK aloitti kautensa ryminällä ja näytti kauden avausottelussa todella vahvalta lyömällä kevään avausottelussa Herculeksen shokkilukemin 8-1. Kesän kuluessa pietarsaarelaiset ovat ajautuneet rankkaan syöksykierteeseen ja joukkue on ottanut edellisen voittonsa yli kaksi kuukautta sitten. Oululaisilla ei ole kuitenkaan mitään syytä aliarvioida vastustajaansa.

  • JBK näytti kevään otteluissa varsin hyvältä ryhmältä, mutta joukkue on menettänyt itseluottamuksensa heikkojen tulosten vuoksi. Heiltä löytyy kuitenkin nopeutta ja meidän täytyy olla tarkkkoina puolustuslinjamme taakse pelattavien pallojen kanssa. Mitään emme tule saamaan ilmaiseksi, nyt on aika laittaa kaikki likoon ja kuitata kevään rökäletappio, Tanner summasi.

JS Hercules ja JBK ratkovat sarjapaikkaa lauantaina kello 16.00 alkaen Castrénin urheilupuistossa. Pääsyliput otteluun maksavat 8 euroa/5 euroa ja ja tarjoamme seurayhteisön junioreille sekä alle 12-vuotiaille lapsille otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Yleisöä palvelee ottelutapahtumassa kaupungin herkullisin kisakahvio. Tervetuloa!