JS Herculeksen edustusjoukkue haki todella tärkeät kolme sarjapistettä lauantaina Kuopiosta. Herkun 2-0 (1-0) voiton takuumiehinä toimivat jälleen hyvin torjunut Aleksanteri Patronen sekä maalinteossa kunnostautuneet Julius Körkkö ja kauden avausmaalinsa viimeistellyt Joona Kähkönen.

Lauantain ottelun panokset olivat kummankin joukkueen vinkkelistä tarkasteltuna ns. tapissa, sillä voitollaan Elo olisi kivunnut Herculeksen rinnalle tasapisteisiin ja askeleen lähemmäs sarjapaikkansa uudistamista. Kolmen pisteen voittonsa myötä Herkku kasvatti piste-eronsa putoajan paikalle jo kuuteen pisteeseen.

  • Tosi tärkeään paikkaan pystyttiin ottamaan tämän kauden ensimmäinen vierasvoitto. Mennyt treeniviikko oli haastava, sillä useammalla pelaajalla oli pientä vaivaa, joka tietenkin vaikutti myös harjoitteluun. Hienosti jätkät kuitenkin taisteli ja väänsivät täydet pisteet Ouluun kotiin viemisiksi, Aleksi Tanner taustoitti

Kakkosen C-lohkon kuntopuntaria tarkasteltaessa Herculeksen esitykset ovat valmentajanvaihdoksen myötä olleet nousujohdanteisia ja joukkue on kyennyt selvittämään kolme edellistä peliään tappioitta. Elo pystyi kuitenkin tarjoamaan kotiareenallaan hyvän haasteen.

  • Pelissä meillä oli hieman vaikeuksia oman pelin avaamisen kanssa Elon prässätessä, mutta päästyämme siitä ulos kykenimme olemaan vaarallisia ja luomaan useita hyviä maalipaikkoja. Puolustimme kokonaisuudessaan hyvin joukkueena, ja vaikka Elo näennäisesti välillä piti palloa, niin muutamaa Patrosen hyvää torjuntaa ja Hautalan Niilon katkoa lukuun ottamatta pidettiin vastustaja aika vaarattomana, Tanner summasi lauantain pelitapahtumat.

JS Herculekselle avautuu jo lauantaina tilaisuus varmistaa sarjapaikkansa kotikentällään, kun Castrénin urheilupuistoon vieraaksi saapuu sarjajumboksi valahtanut Pietarsaaren JBK. Herkulla on tuossa pelissä rutkasti kalavelkoja maksettavanaan, sillä JBK nuiji sarja-avauksessa oululaiset tekonurmen pintaan tylyin 8-1 loppunumeroin.

  • Muutenkin isossa kuvassa puolustuspelaamisemme on ottanut isoja steppejä eteenpäin kun viimeiseen neljään peliin on päästetty kaksi maalia; nuo alkaa olla semmoisia lukuja, joilla pystyy voittamaan jalkapallo-otteluita. Tulevalla viikolla meidän pitää keskittyä siihen, että saadaan JBK:lle kalavelat maksettua ja voitolla varmistuisi myös sarjapaikka. Toivottavasti oululaiset saapuvat sankoin joukoin kannustamaan meitä lauantaina, Tanner innostui.

JS Hercules ja JBK iskevät yhteen lauantaina 23.9. kello 16 alkaen Castrénin urheilupuistossa. Pääsyliput otteluun maksavat 8 euroa/5 euroa ja kaikile seurayhteisön junioripelaajille sekä alle 12-vuotialle lapsille on otteluun vapaa sisäänpääsy. Kaupungin herkullisin kisakahvio palvelee yleisöä tässäkin ottelussa. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

17-vuotias Julius Körkkö laukoi lauantain voittomaalin