Sami Karjalainen (-92) palaa Herculeksen hyökkäykseen loppukaudeksi! Kausina 2016-2019 ja 2021 Herculesta edustanut hyökkäyspään pelaaja palaa lähes kahden vuoden jälkeen takaisin pelikentille. Karjalainen on seuran historian paras maalintekijä 55 täysosumallaan. Otteluita miehelle on kertynyt Herkun paidassa menneiden kausien aikana 105 ottelun verran, joka on seuran historian kolmanneksi eniten. Kaudella 2021 Sami viimeisteli 22 ottelussa 16 maalia. Sami on edustanut myös muita oululaisia seuroja Ykkösessä ja Kakkosessa.

Jo talvikaudella Herculeksen treeniringissä pallotuntumaa hakenut Karjalainen on edustuskelpoinen jo lauantaina, jolloin Castrénin urheilupuistossa kello 18.00 alkavassa kamppailussa vastaan asettuu Närpes Kraft. Tomaattikaupungin pojat ovat Kakkosen C-lohkon sarjataulukossa sijalla yhdeksän, kahdeksan pistettä Herculeksen yläpuolella. Vierailijoiden tuloskunto ei ole ollut isäntien tapaan kehuttava kauden jälkimmäisellä puoliskolla: Kraft otti edellisen voittonsa lähes kaksi kuukautta sitten kotikentällään VIFK:ta vastaan.

Tervetuloa lauantaina toivottamaan Sami lämpimästi tervetulleeksi takaisin pelikentälle ja kannustamaan JS Hercules tärkeään voittoon!