Kakkosen C-lohkossa kahdeksan edellistä otteluaan voitoitta pelannut JS Herculeksen edustusjoukkue sai tällä viikolla uuden vastuuvalmentajan. Putoamisviivan tuntumaan vajonnut Hercules valmistautuu loppukauden tärkeimpiin otteluihin Aleksi Tannerin komennossa.

– Rasmus Jansson on ahkera ja kovan työmoraalin omaava nuori, lupaava valmentaja, mutta joukkueen peli ei ole kehittynyt toivottuun suuntaan ja tuloskuntomme on ollut viime otteluissa todella heikko, joten meille ei oikeastaan jäänyt vaihtoehtoja, seuran puheenjohtaja Ville Luotola kommentoi.

Rovaniemen Palloseurassa hyvää työtä nuorien pelaajien kanssa edellisessä valmentajapestissään tehnyt Aleksi Tanner on tuttu nimi pohjoisen alueen jalkapalloa seuranneille katsojille.

– Aleksi Tanner pystyy kokeneena valmentajana tuomaan tarvittavan tuloskäänteen. Tannerin aiemmat valmentajapestit RoPS:ssa, OLS:ssa sekä Tervarit Junioreissa ovat näyttäneet, että hän on intohimoinen ja osaava valmentaja. Hän osaa kehittää myös nuoria pelaajia ja kykenee nostamaan joukkueen uudelle tasolle, Luotola kehuu.

Tanner uhkuu työintoa vajaan vuoden valmennustauon jälkeen ja on valmis vastaamaan haasteeseen.

– Hercules on vajonnut uhkaavan lähelle putoamisviivaa, mutta positiivisella fiiliksellä lähden vetämään joukkuetta. Pelaajistostamme valtaosa on hyvinkin tuttuja minulle, joten se helpottaa prosessin käynnistämistä. Meillä on nyt kolme harjoitusta aikaa ajaa uusia asioita peliimme ennen Vaajakoski-ottelua ja käynnistää tästä muutosprosessi, Aleksi Tanner

Herculeksen edustusjoukkueen valmennusryhmä jatkaa muuten samalla kokoonpanolla. Tanner vetää tiistaina valmennusryhmänsä kanssa ensimmäiset yhteiset harjoitukset ja aloittaa valmistautumisensa kohti lauantain kotiottelua, jolloin kello 14.00 Castrénin urheilupuistossa vastaan asettuu hurjaan tuloskuntoon noussut FC Vaajakoski.