Kakkosen kolme ensimmäistä kotiotteluaan Heinäpään tekonurmella voitokkaasti selvittänyt JS Herculeksen edustusjoukkue kohtaa lauantaina 1.7. sarjanousija Kuopion Elon. Ottelu pelataan kello 18.00 alkaen Castrénin urheilupuistossa, jonka kovia kokenutta tekonurmea paikkailtiin alkukesästä.

Tuloksien valossa Herkku on ollut kuin kotonaan tuulisella Heinäpään urheilualueella, mutta Castrén tarjoaa pelaajille sekä myös katsojille paremmat fasiliteetit hyvään urheilutapahtumaan. Joukkue on kuitenkin kyennyt harjoittelemaan jo parisen kuukautta Välivainiolla, joten kotikentän muutoksen kesken sarjakauden ei luulisi aiheuttavan suurempia kipuiluja.

Kuopion Elon alkukausi on ollut nousijajoukkueelle tyypillisesti vaikea ja kuopiolaiset ehättivät vaihtamaan jo valmentajaakin ennen juhannusta. Jussi Kukkonen ja suomalainen jalkapallolegenda Atik Ismail vapautettiin tehtävistään ja vetovastuun otti valmennusryhmässä jo aiemmin mukana ollut Pekka Niskanen. Elo pelasi ensimmäisen ottelunsa vaihdoksen jälkeen 17.6. Närpiön Kraftia vastaan ja katkaisi tappioputkensa 1-1 tasapelillä.

Hercules lähtee lauantain sarjapeliin sijalta 10. mutta toisaalta matkaa nousukarsintapaikkoihin on vain kolme pistettä, joten tasaisessa keskikastissa jokainen voitettu tai menetetty piste on merkittävä. Oululaisten kevätkauden suurin kompastuskivi ovat olleet vierasottelut ja etenkin niiden avausjaksot: viidestä pelatusta ottelusta kasassa on vain yksi maaliton tasapeli FC Vaajakosken kotikentältä.

Castrenissa yleisöä palvelee totuttuun tapaan kaupungin herkullisin kisakahvio, jossa on tarjolla ainakin kuumaa makkaraa, viileitä kesäjuomia sekä herkullisia leivonnaisia. Portit yleisölle otteluun avataan kello 17.15 ja pääsyliput maksavat 8 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, seurayhteisön junioripelaajien vanhemmat. JS Hercules tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn alle 12-vuotiaille lapsille sekä kaikille seurayhteisön junioripelaajille. Tervetuloa viihtymään seurassamme!