JS Herculeksen edustusjoukkue pelaa tulevana sunnuntaina eli 21.5. kauden toisen Kakkosen kotiottelunsa. Ottelu pelataan Castrenin kentän heikon kunnon vuoksi ns. väistötilassa eli Heinäpään tekonurmella ja alkuvihellys puhalletaan kello 14.00.

Sunnuntaina Ouluun vieraaksi saapuu sarjanousija TP-47 Torniosta, joka avasi kautensa kahdella tappiolla. TP-47 nappasi Kakkosen avauspisteen viime lauantaina 1-1 tasapeliin päättyneessä kotiottelussa Närpiön Kraftia vastaan. Hercules ja Tornion jalkapalloylpeys kohtasivat toisensa kahteen otteeseen kevättalven harjoituspeleissä. Oulussa TP-47 vei punamustilta tilan korkealla prässillään ja voitti ottelun selvästi. Huhtikuussa kauden alla Haaparannan puolella pelatussa ottelussa Herkku oli pitkään kiinni voitossa, mutta torniolaiset nousivat kahden maalin takaa tasoihin viimeisten minuuttien aikana, joten Herculeksella on runsaasti kalavelkoja maksettavana sunnuntaina.

Hercules otti avausvoittonsa viime kotipelissään OTP:ta vastaan maalein 2-1, mutta viime sunnuntaina Kuopiossa liigavahvistuksin ryhditetty KuPS Akatemia vei pelin avausjakson lopulla syntyneellä 1-0 voittomaalilla. Isännät olivat ottelussa kuljettajan paikalla ja veivät ottelutilastojen keskeiset luvut nimiinsä selkeällä erolla, joten Herculeksen täytyy ottaa taas harjoitusviikon aikana pieniä askelia eteenpäin.

Pääsyliput otteluun maksavat 8 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset). Alle 12-vuotiaille lapsille ja seurayhteisön junioreille JS Hercules tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn ottelutapahtumaan. Voit lunastaa lipunmyynnistä myös kausikorttimme, joka maksaa vain 30 euroa ja kattaa kauden kaikki kotiottelut. Tervetuloa!