JS Hercules pelaa liiankin pitkältä tuntuneen odottelun jälkeen kauden 2023 ensimmäisen virallisen kotiottelunsa lauantaina 6.5. jolloin vastaan asettuu paikallisvastustaja OTP. Kakkosen pohjoisen lohkon toisen kierroksen kamppailu pelataan poikkeuksellisesti Heinäpään tekonurmella johtuen Castrenin urheilupuiston pelialustan heikosta kunnosta.

Herkun sarja-avaus oli aivan kaikkea muuta kuin pala kermaista mansikkakakkua. JBK oli kotihallissaan tyly isäntä ja löi ottelun tahtimerkit jo ensimmäisestä minuutista lähtien. Ruma 1-8 tappio niskassaan Pietarsaaresta sunnuntai-illan räntäsateessa matkannut nuori oululaisjoukkue oppi varmasti läksynsä ja lähtee hyvin latautuneena ensimmäiseen kotiotteluunsa.

Viime kaudella päätöskierroksille saakka putoamista vastaan taistellut OTP sai pidettyä joukkueensa rungon hyvin kasassa ja on muutaman täsmävahvistuksen myötä todennäköisesti viime kautta vahvempi jo kevään ensi kierroksilta. FC Vaajakoski vei avauspisteet Oulusta maalein 3-0 pari viikkoa taaksepäin, joten tärkeitä avauspisteitä on jaossa lauantain derbyssä.

Herculeksen reservijoukkue Tervarit-j pelaa isoveljensä tavoin ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina Heinäpäässä. Kello 15.00 käynnistyvässä ottelussa pisteitä metsästää PS Kemi, joka taipui viime syksyn päättäneessä paikallisottelussa KePS:aa vastaan tasapeliin ja menetti sarjanousun hyppysistään katkerimmalla tavalla. Joukkueen kokoonpano on elänyt merkittävästi sitten syksyn 2022, joten mielenkiintoinen esiottelu lienee luvassa.

Portit Heinäpään katsomoalueelle Kakkosen otteluun aukaistaan kello 17.30 ja avausvihellys kaikuu raikkaassa kevätillassa kello 18.00. Pääsyliput otteluun maksavat 8 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset ja seurayhteisön junioripelaajien vanhemmat). Kaikille seurayhteisön junioreille on kauden jokaiseen kotiotteluumme vapaa sisäänpääsy ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Yleisöä palvelee ottelutapahtuman ajan kaupungin herkullisin kisakioski.

30 euron hintaisen kausikortin voit lunastaa käteisellä tai korttimaksulla lipunmyyntipisteestämme lauantain ottelussa.