JS Hercules avaa Kakkosen sarjakautensa sunnuntaina Pietarsaaressa JBK:n vieraana. Joukkueen kokoonpanolista on täydentymässä lopulliseen muotoonsa, kun Hercules U17 YJ-joukkueen kantaviin voimiin lukeutuvat Julius Körkkö ja Deniz Kocol allekirjoittivat ensimmäiset sopimuksensa miesten edustustasolle.

Haukiputaan Pallossa uransa ensimmäiset vuodet pelannut Körkkö (2006) on noussut vakionimeksi oman ikäluokkansa maajoukkueeseen ja oli maaliskuussa tavoittelemassa Minihuuhkajien kanssa Turkissa paikkaa EM-lopputurnaukseen. Keskikentän pelipaikoilla viihtyvä Körkkö on taitava ja fyysesti jo valmis taistelemaan pelipaikastaan miesten valtakunnallisessa sarjassa.

Maaliskuussa 17 vuotta täyttänyt Deniz Kocol on nopea ja taitava laitahyökkääjä, joka teki jo talven ensimmäisissä harjoitusotteluissa vaikutuksen vastuuvalmentaja Rasmus Janssoniin. Körkön tavoin U17-maajoukkueleirityksissä mukana ollut Kocol saanee runsaasti vastuuta jo ensimmäisellä kaudellaan edustusjoukkueessa.

JS Hercules esiintyy ensimmäisessä virallisessa ottelussa Oulussa perjantaina 28.4. Suomen Cupin 3.kierroksella, kun punamustia isännöi aina sytyttävä paikallisvastustaja AC Oulu/OLS.