Kakkosen huhtikuussa käynnistyvään kauteen täysin sylinterein valmistautuva JS Herculeksen edustusjoukkue sai kuluneella viikolla kolme lisäkiinnitystä. Jatkosopimuksen solmivat Onni Heikkinen ja Christian Bohui; uutena pelaajana joukkueen paidassa tulevana suvena nähdään Christianin nuorempi painos Jonathan Bohui.

Keskikentän keskustassa operoiva 24-vuotias Heikkinen kuului viime kaudella Herkun suuriin vastuunkantajiin keräten lähes 2000 peliminuuttia. Harjoituskauteen kovalla työmoraalilla suhtautuva Onni on valmis taistelemaan paikastaan avauksessa myös alkavalla kaudella.

Kolmannen kautensa Herculeksen punaisessa paidassa aloittava Christian Bohui kärsi viime kesän aikana pienistä loukkaantumismurheista, mutta onnistui pääosin laitahyökkääjän tontiltaan viimeistelemään silti kuusi maalia. Rasmus Janssonin kovassa koulussa Chrise on valmis ottamaan seuraavan stopin kohti sarjan eliittiä.

OLS:n juniorikoulun kasvatti Jonathan Bohui missasi koko viime kauden asepalveluksensa vuoksi. Tammikuussa 21 vuotta täyttänyt puolustaja on esittänyt talven harjoitusotteluissa lupaavia otteita ja omaa myös pallollista taitoa.

Jonathan Bohui, Onni Heikkinen ja Christian Bohui nähdään JS Herculeksen väreissä kaudella 2023