JS Herculeksen edustusjoukkue on treenannut hyvällä intensiteetillä jo marraskuun alusta ja joukkueen pelaajarunko on laajentunut uusien sopimuksien myötä. Tällä viikolla julkaisuvuorossa ovat uusina pelaajina edustuksen rinkiin sopimuksen allekirjoittaneet Benjamin Montonen, Luukas Komu sekä Otto Väänänän.

Sarkkirannan Ajaxin ja Tervarit Juniorien YJ-joukkueissa junioriuransa pelannut Väänänen haki viime kaudella ensimmäiset miesten sarjojen minuuuttinsa OLS:n sekä RoPS:n paidassa. Keskikentällä juniorivuosinaan operoinut 18-vuotias pelimies janoaa jo tällä kaudella isompaa roolia Kakkosen tasolla.

Tammikuussa 19 vuotta täyttänyt Benjamin Montonen on JJK:n juniorikoulun kasvatti. Viime kaudella FC Vaajakosken paidassa läpimurron Kakkosen tasolle tehnyt keskikentän väkkärä kirjautti nimiinsä yli 1000 peliminuuttia ja taistelee Herkussa avauksen pelipaikasta.

OLS:n juniori-ikäluokat läpi kahlannut Komu siirtyi viime kaudella Ville Luotolan johtamaan Tervarit-j:n kolmosen joukkueeseen ja lunasti paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Tällä kaudella nuoren miehen tavoitteena on kirjauttaa ensimmäiset minuuttinsa valtakunnallisella tasolla Kakkosessa.

Voit nähdä Montosen, Väänäsen ja Komun tositoimissa seuraavan kerran jo lauantaina 25.2. kello 16.20 Heinäpään jalkapallohallissa, kun JS Herculesta isännöi Kakkosen harjoitusottelussa paikallisvastustaja OTP.