JS Herculeksen hyökkäyspään kalusto sai lisää tulivoimaa kahden jatkosopimuksen ja yhden paluumuuttajan muodossa, kun Joona Kähkönen ja Rasmus Myllys uusivat sopimuksensa ja peliajan perässä viime keväänä OTP:n riveihin siirtynyt Oskari Haanpää teki paluun Herkun paitaan.

Myllys teki jo viime kaudella vahvaa läpimurtoa miesten Kakkosen tasolle, mutta polvivamma pilasi Savonlinnan kasvatin loppukauden. Kovana harjoittelijana tunnettu 23-vuotias kiituri uhkuu pelihaluja ja on valmis ottamaan avauksen paikan itselleen.

Rovaniemeltä Kemin kautta kohti Oulun kirkkaita valoja uransa aikana liikkunut Kähkönen on pallon kanssa taitava velikulta, jolta on lupa odottaa tulevana suvena myös tehoja. Rasmus Janssonin vaativan silmän alla harjoitteleva Kähkönen taistelee myös paikastaan avauksessa.

Keväällä 20 vuotta täyttävä Haanpää antoi jo loppukesästä vahvoja näyttöjä osaamisestaan Kakkosessa paikallisvastustajan paidassa. Hyvä treenikausi allaan maalinälkäinen nuori mies ottanee jälleen isoja steppejä ja pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa – monikäyttöinen pelaaja Janssonin ja Otto Fältin työn alla olevaan palapeliin.

Rasmus Myllys – aina askeleen edellä