Kakkosen kausi C-lohkossa on kääntynyt jo hyvän matkaa kohti syksyä, sillä Herkku pelaa sunnuntaina jo 14.sarjaottelunsa tälle suvelle. Kello 18.30 alkavassa ottelussa isäntänä toimii Närpes Kraft, joka taisteli Oulusta 2-2 tasapelin värikkäiden vaiheiden jälkeen. 0-1 takaiskumaalista sisuuntunut Hercules hallitsi kamppailua suvereenisti ensimmäisen 20 minuutin jälkeen ja nousi jo 2-1 johtoon Rasmus Myllyksen ja Joona Kähkösen maaleilla, mutta yksi pieni virhe johti maalintekopaikkaan, jonka Kraftin Nedim Ibric käytti tylysti hyödykseen.

Herkku pelasi edellisen ottelunsa viime sunnuntaina Oulussa Castrénin urheilupuistossa. VIFK oli jo kolmannen kerran tämän vuoden puolella vahvempi ja voitti tuon ottelun maalein 2-0. Herkulla oli etsikkoaikansa ja -paikkansa toisella jaksolla, kun Giuseppe La Giudice sain suoran punaisen mentyään tilanteeseen rajulla voimalla jalka ylhäällä 55.peliminuutin seutuvilla. Vain 11 maalia 14 pelissään päästänyt VIFK osoitti kuitenkin hallitsevansa joukkuepuolustuksen ja nollasi isäntänsä alivoimastaan huolimatta.

JS Herculeksen riesana ovat läpi kauden olleet loukkaantumiset. Sunnuntain ottelun joutuvat varmuudella jättämään väliin Valtteri Kovalainen, viime pelin vammansa vuoksi kesken jättämään joutunut Jyri Vääräniemi ja Simon Thurling.

Illan kampailussa riittää panosta kummankin joukkueen vinkkelistä ylemmän loppusarjan paikkaa tavoiteltaessa. JS Hercules on juuri viivan yläpuolella 23 sarjapisteellään, mutta Kraf väijyy heti tuntumassa vain yhden pisteen vähemmän keränneenä.

JS Hercules esiintyy seuraavan kerran kotiyleisönsä edessä viikon kuluttua sunnuntaina (14.8.), jolloin kello 18.30 vastaan asettuu Rovaniemen Palloseura.