JS Hercules viettää sunnuntaina seurayhteisöpäiväänsä ja kutsuu kaikki yhteistyöseurojensa (Ajax Sarkkiranta, FC Raahe, HauPa, Limingan Pallokarhut, Tervarit Juniorit) junioripelaajat katsomoon kannustamaan ja edustamaan seuransa värejä. Raatin stadionilla komeissa puitteissa pelattava ottelu puhalletaan käyntiin kello 18.30 ja vastaan asettuu sarjanousija Kajaanin Haka, joka on aloittanut kautensa varsin mallikkaasti.

JS Hercules kävi viime lauantaina vieraisilla Keski-Suomessa, kun Jyväskylän Vaajakoskella Herkku pääsi haistelemaan luonnonnurmialustaa ensimmäistä kertaa tälle kaudelle tositoimissa. Tasaisen ottelun voittoon riitti yksi onnistunut maalintekosuoritus ja siitä vastasi, kukas muukaan, kuin jo kevätkauden seitsemännen sarjamaalinsa 62.minuutilla laukonut Jyri Vääräniemi. 1-0 (0-0) vierasvoitto FCV:a vastaan nosti JS Herculeksen Kakkosen C-lohkon sarjataulukossa jo sijalle kaksi. Sarjan piikkipaikalla kolmen pisteen marginaalilla porskuttaa edelleen JJK (Jyväskylä).

JS Herculeksen edustusjoukkueen komentoonsa joulukuussa ottanut Peter Ebbe Tønder on Herkun alkukauteen erittäin tyytyväinen.

  • Lähtökohdat tähän kevääseen eivät olleet missään nimessä helpoimmat mahdolliset, sillä pelaajistomme sekä valmennusryhmämme koki ylimenokauden aikana suuria muutoksia. Meillä on kuitenkin kasassa yhtenäinen, sitoutunut ja hyvällä motivaatiolla harjoitteleva joukkue, josta olen erittäin iloinen, Tønder taustoittaa.
  • Pelaajamme ovat sisäistäneet erittäin hyvin peli-ideologiani ja ymmärtäneet sen, että suurin työ tehdään harjoituskentällä. Todella moni pojistamme on ottanut isoja kehitysloikkia kuluneen puolen vuoden aikana, josta olen erittäin ilahtunut. Toivottavasti hyvä joukkuehenkemme ja tekemisen meininkimme näkyy läpi kauden myös ottelutapahtumissa.

Kaikilla seurayhteisömme junioreilla on kauden kaikkiin otteluihimme vapaa sisäänpääsy. Pelaajien vanhemmilta ja huoltajilta sisäänpääsy kustantaa 5 euroa. Loppukauden seitsemän kotiottelua sisältävä kausikorttimme maksaa vain 30 euroa ja voit lunastaa sen omaksesi käteisellä tai maksukortilla kotiotteluissa lipunmyyntipisteeltä.