JS Hercules palasi viime sunnuntaina takaisin voittokantaan JBK:n kustannuksella tylyin 5-0 numeroin kolmen voitottoman ottelun jälkeen. Alkukauden kuudessa ensimmäisessä ottelussaan vain yhden tappion kärsinyt Herkku matkaa lauantaina Jyväskylän Vaajakoskelle, jossa isäntänä toimii FCV.

Laadukasta somemateriaalia tuottava FC Vaajakoski on aloittanut rajusti uusiutuneella kokoonpanolla kautensa kotiyleisön silmin katseltuna tuloksellisesti vaatimattomasti. Joukkue antoi kuitenkin viime sunnuntaina Oulussa sen kuuluisan myrskyvaroituksen ladottuaan ensimmäisen 20 minuutin aikana pallon peräti kolme kertaa AC Oulun akatemiajoukkue OLS:n verkkoon.

Toki OLS:lla oli kamppailussa etsikkoaikana nousta takaisin taisteluun pisteistä, mutta FCV oli tehokkaampi ja se riitti täyteen pistepottiin vieraskentällä maalein 3-1. Voittonsa myötä vaajakoskelaiset nousivat sarjataulukossa sijalle seitsemän, mutta kolmantena olevalla JS Herculeksella on kolmen pisteen etulyöntiasema ennen lauantaina.

JS Hercules pelaa Vaajakosken kotiareenalla kauden ensimmäisen luonnonnurmipelinsä. Herkku pääsi treeniviikolla haistelemaan ja aistimaan Heinäpäässä aitoa nurmikenttää, mutta myöhäisen kevään vuoksi joukkueelle uusi ja todennäköisesti epätasainen alusta tuo otteluun oman mausteensa.

FCV striimaa lauantaina 11.6. kello 17.00 käyntiin puhallettavan kamppailun Ruutu-palvelun kautta. Alla suora linkki livelähetykseen, joka käynnistyy kello 16.45.

https://www.ruutu.fi/stream/4079812