Lauantaina juhlitaan lakin saavia sekä vasta valmistuneita, mutta jo sunnuntaina on aika vetää ns. työhaalarit niskaan ja tehdä töitä täydet 90 minuuttia + tuomarin antama mahdollinen lisäaika. JS Herculeksen kohdalla se tarkoittaa sitä, että 5.6. Castrenin urheilupuistossa kello 18.30 käyntiin puhalletaan Kakkosen pohjoisen lohkon taisto Hercules-JBK (Pietarsaari).

Herkku oli viime sunnuntaina lähellä viedä täydet kolme pistettä kontissaan napapiiriltä, mutta RoPS:n Aapo Savolainen nappasi pisteistä oman osuutensa 88.minuutin 2-2- tasoitusmaalilla. Oululaisten maaleista vastasivat 1-0 johtomaalin tyylitellyt Jyri Vääräniemi ja ja 2-1 osuman Vääräniemen tarjoilusta sisään putannut Rasmus Myllys. Hercules oli 90 minuutin aikana enemmän kiinni pallossa, mutta RoPS oli vahva erikoistilanteissa. Punamustien jalkoja painoi myös useat loukkaantumiset sekä sairastelut; vaihtopenkiltä löytyi vain kaksi kenttäpelaajaa sekä varavahtina toiminut Aki Peltokorpi.

Lohkossa kahdeksantena tällä hetkellä oleva, viisi pistettä viidestä pelaamastaan ottelusta kerännyt JBK on Pietarsaaren alueen kakkosseura, joka tekee tiivistä yhteistyötä Ykkösessä pelaavan FF Jaron kanssa. Joukkueen kokoonpano elää yleensä voimakkaasti kauden aikana ja jo tässä vaiheessa kevättä sarjaminuutteja on kirjannut peräti 21 peluria. JBK:n joukkueen ikärakenne on hyvin lähellä Herkun kokoonpanoa: joukkueen rungon muodostavat nuoret tulevaisuuden nimet, joiden kehitystä ja kasvua tukevat muutama kokeneempi peluri.

Liput kamppailuun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset ja Hercules-yhteisön vanhemmat). Seurayhteisön junioripelaajille sekä alle 12-vuotiaille lapsille on kauden kaikkiin otteluihimme vapaa sisäänpääsy. Voit ostaa 40 euron hintaisen kausikorttimme alla olevan linkin kautta verkkokaupastamme tai maksaa sen suoraan portilla lipunmyyntipisteessämme.

https://jshercules.com/kauppa/