Herkku matkusti lauantaina talvikautensa viimeiseen harjoitusotteluun Rovaniemelle. Maaliskuussa Oulussa 2-1 voittoon toisella jaksolla noussut RoPS joutui tänään taipumaan kotistadionillaan 0-1 tappioon. Ottelun voittomaalin laukoi pelin viimeisen kympin aikana Jyri Vääräniemi. Täyden 90-minuuttisen maalinsa suulla vartoinut Aleksanteri Patronen toimi voiton takuumiehenä torjumalla kotijoukkueen rankkarin ottelun ratkaisuhetkillä.

  • Tämä oli meille erittäin onnistunut harjoitustapahtuma. Sain vastauksia moniin ennen peliä asettamiini kysymyksiin ja nämä olivat tärkeitä peliminuutteja kaikille reissussa mukana olleille. Kykenimme hallitsemaan palloa ja luomaan sen kautta myös vaaraa RoPS:n puolustukselle. Kotijoukkueella oli toki hetkensä, mutta Simon Thurlingin johtama keskikenttämme oli vahva ja teki töitä kumpaankin suuntaan, Herkun vastuuvalmentaja Peter Ebbe Tønder summasi.

Viime kaudella OTP:n riveissä pelannut paluumuuttaja Simon Thurling uurasti harjoituskauden ensimmäisen 90-minuuttisensa pelikentällä. Talvikaudella Tervarien riveissä Futsal-Ykköstä pelannut keskikentän maestro oli lauantaina kentän ehdottomia johtohahmoja.

  • Tämä oli meiltä erittäin positiivinen esitys: jokainen pelaaja sai onnistumisia ja antoi kovalla työllään ison panoksen joukkueellemme. Saimme aktiivisella liikkeellä keskikentän pelin haltuumme ja saimme sen kautta luotua hyviä pallollisia kombinaatioita. Aktiivinen prässipelimme toimi ajoittain erittäin hyvin ja jaksoimme tehdä joukkueena hyvin duunia. Meillä ei oikeastaan missään vaiheessa peliä ollut suurta hätää, Simon Thurling kehui.

JS Herculeksen avaus RoPS-ottelussa:

Aleksanteri Patronen; Joona Juntunen, Elias Suistio, Allison, Rasmus Myllys; Joona Kähkönen, Simon Thurling, Jerome Ogbuefi, Onni Heikkinen, Oskari Haanpää; Jyri Vääräniemi

Herkku pelaa sarjakauden avausottelunsa ensi lauantaina 30.4. kello 14.00 Castrenissa. Tuolloin vastaan asettuu sarjanousija Komeetat Jyväskylästä. Voit lunastaa edullisen kausikorttimme alla olevan linkin kautta.

https://jshercules.com/kauppa/