Kausi jatkuu Jyväskylässä

Hercules matkaa sunnuntaina Jyväskylään JJK:n vieraaksi. Harjun stadionin nurmelle asettuu vastakkain kaksi kovassa vireessä olevaa joukkuetta.

JJK Jyväskylän lähtö kauteen oli taustojen suhteen sekava. Juuri kauden alla päävalmentaja Ari Koski sai lähteä joukkueen peräsimestä ja tilalle pestattiin Stephen Clark seuran sisältä. Kauden avauksessa JJK hävisi sarjan ennakkosuosikki SJK Akatemialle, mutta jatkeeksi on tullut voitot kotiotteluista ja tasapeli Oulusta OTP:n vieraana. Tuloksiin peilaten jyväskyläläiset ovat sarjan kovimpia haasteita juuri nyt. JJK:n pelaajiston tukipilareita ovat keskikenttäpelaaja Mikko Manninen ja loukkaantumisten jälkeen kokoonpanoon palannut hyökkääjä Robin Saastamoinen. Kuluvan kauden onnistujista voi mainita ainakin laituri Joel Pasasen. JJK pelaa kurinalaisesti ja varsinkin puolustuspeli on toiminut mallikkaasti. Hyökätessä hyviä pallollisia pelaajia löytyy reilusti, jotka kykenevät luomaan uhkaa vastustajille.

Hercules lähtee kamppailuun hyvistä lähtökohdista. Neljän ottelun voittoputki on nostanut oululaiset sarjakärkeen. Tämän lisäksi voitoissa omapää on pysynyt puhtaana, mikä luo hyvän pohjan valmistautumiseen. Harjoitusviikko on sujunut hyvin ja perusasioita viilaten joukkue on valmiina vaikeaan vierasotteluun. Kaikki on kunnossa hyvän tuloksen hakemiseksi. Kokoonpanosta puuttuu Kaapo Lepojärvi futsal U21 komennuksen vuoksi. Lisäksi työkiireet pitävät Jerome Ogbuefin estyneenä.

  • JJK Jyväskylä – JS Hercules, sunnuntaina 20.6. klo 16.00
  • Striimi: KSML.fi (Striimi on maksuton!)