JBK Herculeksen vieraana lauantaina

Hercules palaa kotiotteluiden pariin lauantaina, kun Castrenin tekonurmelle vastaan asettuu JBK Pietarsaaresta. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa tulosten valossa hyvin, joten odotettavissa on tiukka taistelu pisteistä.

JBK:n kokoonpano koostuu pitkälle edelliskausinakin seuraa edustaneista pelaajista. Yhteistyö Jaron kanssa mahdollistaa sopivasti kierrättämisen ja jalkeille pietarsaarelaisilla on aina laittaa iskukykyinen ryhmä. Tunnetuin nimi vierailla on kapteeni Jonas Emet, jolta löytyy saavutuksista Veikkausliigan maalikuninkuus. Pelillisesti JBK on esittänyt saman tyyppistä peliä edellisiin kausiin verrattuna. Tietynlaista sitkeyttä tulosten saavuttamiseksi on myös esiintynyt, josta hyvänä esimerkkinä edellisen ottelun 1-1 tasapeli FC Vaajakoskea vastaan. JBK nousi lisäajalla tasoihin kahdesta ulosajosta huolimatta. Lauantain ottelu on pietarsaarelaisille jo toinen Oulun reissu tällä kaudella, edellisen päättyessä 1-2 voittoon ACO/OLS:n vieraana.

Herculeksen kolme viimeistä ottelua ovat päättyneet voitokkaasti ja lauantain tavoitteena on luonnollisesti jatkaa hyvää putkea. Valmistautuminen otteluun on edennyt suunnitelmien mukaan, eikä huolia kokoonpanon suhteenkaan isommin ole. Hyvä puolustuspeli on edelleen lähtökohta otteluun, mutta varsinkin kotikentällä pelattaessa myös kenttätapahtumien kokonaisvaltainen hallinta on tavoitteena.

Hautala ja Lepojärvi kokoonpanossa

Lauantain ottelusta on varmuudella pois jalkavammasta kärsivä Oskari Haanpää. Hercules vahvistui viime viikolla kahdella pelaajalla, kun Kaapo Lepojärvi ja Niilo Hautala liittyivät joukkueeseen. Lepojärvi on pelannut edelliset kaudet Kemissä, mutta muutto Ouluun avasi väylän uusille haasteille. Työteliäälle keskikenttäpelaajalle kertyi viime kaudella 12 ottelua Kakkosessa Kemi City FC:n miehistössä. Hautala on tuttu kasvo oululaiselle futisyleisölle. Usean kauden ajan AC Oulussa pelannut laitapuolustaja jatkaa uraansa nyt Herculeksen paidassa palattuaan takaisin Raumalta. Molemmat pelaajat olivat kokoonpanossa jo edellisessä ottelussa Närpes Kraftia vastaan.

Tervetuloa seuraamaan JS Hercules – JBK ottelua Castreniin lauantaina 12.6. klo 14.00! Ottelua voit seurata myös striiminä Kaleva Livestä.

Hinnat: Kausari 40€ / Perhekausari 60€ / Pääsyliput 10€ ja 5€ ( Alle 18v ja opiskelijat). VAIN KORTTIMAKSU! Hercules-yhteisön pelaajilla vapaa pääsy.