Kausi jatkuu Närpiössä

Herculeksen kausi kakkosessa jatkuu Närpes Kraftin vieraana sunnuntaina. Oululaisryhmän tavoitteena on jatkaa kahden ottelun voittoputkea ja napata pitkälle paluumatkalle mukaan täydet kolme pistettä.

Närpes Kraft tunnetaan varsinkin kovana kotijoukkueena, eikä helppoja pisteitä Mosedalilta ole koskaan luvassa. Luonnon nurmella pelattava ottelu on näinä päivinä sen verran harvinaista herccua, että se antaa myös oman värinsä peliin. Närpiöläisten ryhmässä pelaa paljon seurassa pitkään ja korkeammallakin tasolla pelanneita jalkapalloilijoita. Kauden alku on sujunut vaihtelevasti, kun kahden vierastappion vastapainoksi on tullut 4-1 kotivoitto ACO/OLS:sta.

Hercules lähtee pitkälle vierasreissulle mukavista asetelmista, kun kahden kotivoiton turvin sarjasijoitus on noussut aivan kärjen tuntumaan. Ohessa peli on kehittynyt ja sama suunta on pyrkimyksenä säilyttää. Tavoitteena on pystyä käyttämään hyödyksi omat vahvuudet pallollisessa pelissä, mutta samalla pitää löytää valmiudet myös tiukkaan fyysiseen kamppailuun. Herculeksen kokoonpanosta puuttuu edelleen Kuutti Matila nilkkavamman vuoksi. Paluu kentille on jo lähellä, mutta Närpiön reissu tulee eteen vielä liian aikaisin. Myös Oskari Haanpää on sivussa pari viikkoa nilkan alueen vamman vuoksi.

  • Närpes Kraft – JS Hercules, su 6.6. klo 18.30, Mosendal.
  • Valitettavasti ottelusta ei ole näillä näkymin tiedossa striimiä, mutta seuranta järjestetään Herculeksen instagram-tarinoissa, sekä Twitterissä.