Huipputärkeä jatkosopimus – Kovalainen jatkaa Hercussa

Kolme kautta Herculeksen keskikentällä ahkeroinut Valtteri Kovalainen pelaa joukkueessa myös alkavalla kaudella. ”Valen” jatko on joukkueelle erinomainen uutinen. Monipuolinen kahdensuunnan pelaaja valittiin viime kauden päätteeksi pelaajien ja taustojen äänestyksessä vuoden pelaajaksi, mikä osaltaan kertoo miehen tärkeydestä joukkueelle.

Valtterin arvo näkyy yleensä silloin, kun hän on poissa ottelusta. Erittäin laadukkaan pallollisen pelin lisäksi Kovalainen antaa muille pelaajille tilaa touhuta ja täyttää itse oikeat tilat sekä puolustaessa että hyökätessä. Keskikentän keskusta on rakentunut toivotusti ja tästä on hyvä lähteä luomaan tulevan kauden pelaamista”, päävalmentaja Mikko Isokangas iloitsee.

Haukiputaan Pallon kasvatti oli edelliset kaksi viikkoa Veikkausliigaan valmistautuvan HIFK:n testipelaajana. Testin palaute oli positiivinen, mutta liigasopimus jäi odottamaan tulevaisuuteen.