Vanhassa pelipaidassa poseeraava, toissakaudella 13 maalia JS Herculekselle iskenyt Sami Karjalainen palaa takaisin punamustiin. 28-vuotias laituri aloittaa näin viidennen kautensa Herculeksen riveissä. Neljällä aiemmalla kaudellaan tehokas hyökkäyspään pelaaja viimeisteli 34 maalia pelaamissaan 75:ssä Kakkosen ottelussa. Viime kaudella Karjalainen pelasi liiganousuun yltäneessä AC Oulussa.

Samin paluu joukkueeseen on aivan erinomainen juttu. Edellisen Kakkosen kauden maalimäärä ja kymmenkunta maalin alustusta kertovat olennaisen miehen ratkaisukyvystä. Kausi voittavassa Ykkösen jengissä on varmasti antanut lisää eväitä, joita hän pääsee hyödyntämään alkavalla kaudella”, päävalmentaja Mikko Isokangas iloitsee.

Lisäksi kyseessä on fiksu aikuinen mies, joka ymmärtää kokonaiskuvan. Menestys ei tule ilmaiseksi tänäkään vuonna”

Parhaassa jalkapalloilijan iässä oleva joukkueen ikänestori tuo lisää myös erikoistilanneosaamista. Erinomainen potkutekniikka on käyttökelpoinen sekä suorissa vapaapotkuissa, että keskitystilanteissa. Sami on osoittanut jo tasonsa Kakkosessa ja tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajien puolustukselle myös alkavalla kaudella.

Muista vaihtoehdoista huolimatta uskon vahvasti, että paluu tuttuun ympäristöön on paras ratkaisu tässä vaiheessa. Nälkää menestymiseen ja isossa roolissa pelaamiseen löytyy edelleen kovasti. Haluan olla mukana Herculeksen hyvässä buumissa ja auttaa joukkuetta omalta osaltani kohti kärkisijoja tulevallakin kaudella”, Karjalainen fiilistelee.

Karjalaisen diilin myötä joukkueella on kasassa 15 pelaajasopimusta. Lisää pelaajauutisia on tulossa lähipäivinä.