Hercules Junnupäivä on kaikkien Hercules-yhteisön 5-12v juniorijoukkueiden tapahtuma joka järjestään jokaisen edustusjoukkueen kotipelin yhteydessä kaudella 2021. Kyseessä on koko perheen pelitapahtuma, joka huipentuu edustusjoukkueen pelin tauolla yleisön edessä pelattaviin peleihin.

Kaikki Hercules-yhteisön 5-12v juniorijoukkueet osallistavat kauden aikana useampaan Hercules Junnupäivä-tapahtumaan.

Hercules-yhteisön pelaajat eivät tietystikään tarvitse otteluihin lippua, vanhemmat ja muut perheenjäsenet helpoiten katsomoon kausarilla/perhekausarilla.


Kausarin ostajan kannattaa toimia nyt! Joukkueille on käynnissä kausarikilpailu 31.1. asti, jossa jokainen ostettu kausari on piste joukkueen ja pelaajan pankkiin. Eniten pisteitä kerännyt joukkue sekä pelaaja palkitaan huippupalkinnoilla. Lisätietoja; https://jshercules.com/2020/12/17/herculeksen-kausarikilpailu/

Osta kausarisi: jshercules.com/kauppa
JOUKKUEENJOHTAJA: voit myös kerätä joukkuekohtaisen listan ostajista, kerätä maksut ja noutaa kortit Hercules toimistolta.