Teräväjalkainen Christian Bohui pelaa tulevalla kaudella Herculeksessa. 21-vuotias laitapelaaja on pelannut viime vuodet pääosin AC Oulun ja OLS:n riveissä, mutta aikuisten sarjojen pelejä on kertynyt myös OTP:n ja AC Kajaanin paidassa. Bohui on erittäin motivoitunut uuden haasteen edessä ja odottaa tulevalta kaudelta paljon joukkueelta.

Toiveena on menestyä joukkueena ja tehdä itsestä entistä parempi pelaaja”, tuore sopimuspelaaja toteaa.

Päävalmentaja Mikko Isokangas otti uuden pelaajan ilolla vastaan.

Christian on nuoresta iästä huolimatta pelannut jo vuosia miesten sarjoissa ja on lisäksi erittäin motivoitunut kehittämään itseään edelleen. Ensimmäiset kehityskohteet lyötiin jo lukkoon ja pelaajan vahvuudet ovat selkeät, joten malttamattomana odotellaan joukkueharjoittelun alkua”.

Joukkue tulee vahvistumaan vielä vuodenvaihteen molemmin puolin. Ensisijaisesti joukkuetta täydennetään viime kauden runkopelaajilla, mutta myös uusia jäseniä joukkueeseen tulee vielä liittymään. Nyt kasassa on 12 pelaajasopimusta.