AC Oulussa edelliset neljä kautta pelannut Samuli Leppälä siirtyy Herculekseen. Keskikentällä viime kaudella operoinut OLS-kasvatti omaa vahvan topparikokemuksen aiemmilta vuosilta, joten Hercules saa käyttöönsä varsin monipuolisen ja rutinoituneenkin nuorukaisen. Vasta 21-vuotias pelaaja on saanut vyölleen 61 Ykkösen ottelua, joten kokemusta Kakkosta kovemmistakin peleistä on runsaasti.

”Vaikka Samuli pääsi nauttimaan sarjanoususta viime kaudella, miehellä on luonnollisesti kova nälkä menestyä edelleen. Rutiini Ykkösen kausilta, hyvällä tasolla oleva peruspelaaminen sekä oikeanlainen suhtautuminen joukkueen ja itsensä kehittämiseen on erittäin hyvä pohja startata uudessa joukkueessa.”, päävalmentaja Mikko Isokangas mietiskelee.

Leppälä on jo tarttunut joukkueen omatoimiohjelmaan kiinni ja aloittanut valmistautumisen varsinaiseen harjoituskauteen. Alueelliset koronarajoitukset vaikuttavat Herculeksenkin joukkueharjoitteluun. Yhteinen toiminta on tarkoitus aloittaa heti tammikuun alussa, mikäli se on mahdollista. Alunperin joukkueen oli määrä starttailla kevyesti jo kuluvalla viikolla.