Rutkasti poikamaajoukkuepelejä vuosien varrella kerryttänyt Kristian Heinolainen liittyy Herculeksen riveihin alkavalle kaudelle. Sarjanousua AC Oulun paidassa syksyllä juhlinut laitapuolustaja halusi jäädä kaupunkiin myös jatkossa, joten JS Herculeksen ja pelaajan yhteiset intressit kohtasivat nopeasti.

”Kristian on sopivan profiilin vahvistus ja uskon, että hän edesauttaa omalta osaltaan laadukkaan toimintakulttuurin edistämistä edelleen joukkueessa. Vaikka hän on pelannut jo vuosia aikuisten sarjoissa, hän on vielä 21-vuotiaana nuori futaaja, jolla on nälkää tehdä asiat kentällä viimeisen päälle”, päävalmentaja Mikko Isokangas myhäilee.

Laitapuolustajana parhaiten viihtyvä Heinolainen on saanut jalkapallo-oppinsa pääkaupunkiseudulla, mutta Veikkausliigapelinsä hän on kerryttänyt PS Kemin riveissä kaudella 2018, jossa pelasi myös seuraavan kauden syyskierroksella. Kemin reissujen välissä puolustaja pelasi isot minuutit TPS:n raitapaidassa Ykköstä.