Uuden kauden valmistelut ovat jo kovassa vauhdissa. Pöytälaatikkoon on kerätty syksyn aikana useita pelaajasopimuksia ja lisää on luonnollisesti valmisteilla. Joukkueen harjoittelu starttailee kevyesti joulukuussa, mutta toden teolla hommiin ryhdytään tammikuun alussa.

Puolustuslinjan ensimmäiset palaset alkavat hahmottumaan Timi Voutilaisen ja Jesse Kilpeläisen sopimusten myötä. Vasenjalkainen toppari Voutilainen kuului koko kauden joukkueen avainpelaajiin ja oli tärkeä palanen joukkueen menestyksessä. Huimaan vireeseen laitapuolustajana äitynyt Kilpeläinen osoitti heti Kakkosen debyyttikaudellaan olevansa laatupelaaja myös tässä sarjassa.

Päävalmentaja Mikko Isokangas oli luonnollisesti tyytyväinen kaksikon jatkodiileistä: ”Molemmat pelaajat ovat urheilullisia ja edelleen kovaa vauhtia kehittyviä pelaajia. Heti ensimmäisten sopimusten myötä varmistetaan, että joukkueen kasaaminen käynnistyy sopivilla persoonilla.

Monikäyttöinen keskikentän kaksikko Onni Heikkinen ja Jaakko Hanhineva jatkavat niin ikään seurassa.

”Jaakko pelasi suurimman osan kauden peliminuuteista farmijoukkueena toimineessa HauPassa, mutta osoitti jokapäiväisellä tekemisellään, että ensi kaudella on mahdollisuudet isoon rooliin myös Kakkosessa. Onni on luotettava ja sitoutunut peluri, joka pystyy sopeutumaan erilaisiin rooleihin. Äärimmäisen tärkeitä tyyppejä tulevan kauden joukkueessa”, Isokangas taustoittaa.

Lisää pelaajauutisia tiedotetaan lähiaikoina.