Herculesin hieno kausi on ottelua vaille valmis. Tiiviisti pelatun Kakkosen huipennus sai vielä pienen viivästymisen koronan nostettua päätään, joten viimeinen kierros siirtyi marraskuun puolelle. Hercules kohtaa päätösottelussaan vaasalaisen FC Kiiston.

FC Kiiston kausi on ollut murheellinen. Ennen päätöskierrosta kasassa on vain kahdeksan pistettä ja näinpä sarjan jumbotila on jo varmistunut. FC Kiiston ottelut ovat olleet melko vähämaalisia ja numeroiden valossa tasaisia, mutta vain kahden voiton myötä tie vie ensi kaudeksi Kolmoseen. Vaasalaisten maalipörssiä johtaa Riku Jääskä 9 maalillaan.

Herculesin valmistautuminen kauden päättävään otteluun on ollut hyvä. Pelaajatilanne on mainio ja parin viikon tauko peleistä on antanut sopivasti aikaa tervehtyä otteluun. OLS-ottelun pettymys on painunut taka-alalle ja harjoituksissa joukkue on osoittanut oivaa virettä.

”Hyvillä mielin lähdetään kautta päättämään. Joukkue on terve ja vaikuttaa hyvävireiseltä”, myhäilee päävalmentaja Mikko Isokangas.

Hercules on pelannut tuloksellisesti loistavan kauden. Vaikka sarjan kärkipaikka karkasi ansaitusti Joensuuhun, jäi viimeiselle kierrokselle silti pelattavaa. Loistavan kauden päättäminen tyylikkäästi on vahvasti ajatuksissa, mutta voiton myötä varmistuisi myös lohkojen parhaan kakkosen paikka. Mahdollisten täydennysmenettelyjen osalta tätä voi pitää merkittävänä.

Hercules kiittää kaudesta tukijoita ja tietysti ennen kaikkea kannattajia. Samalla toivotetaan kaikki tervetulleeksi vielä kertaalleen tänä vuonna katsomaan Kakkosta. Muistutuksena, että Suomen Palloliitto edellyttää ottelutapahtumissaan maskin käyttöä katsomoissa.

Hercules – FC Kiisto 7.11 klo 14 Castren.