Hercules pyrkii takaisin voittokantaan torstaina Kemissä. Kotijoukkue Kemi City FC hakee revanssia kärsittyään tappion kahdesti kauden aiemmissa kohtaamisissa. Torstain ottelu on otteluparin ensimmäinen Kemin kotiottelu.

Jo tämä asetelma tietää Herculesille aiempaa enemmän haasteita. Kemin otteluissa katsojamäärät ovat olleet mukavan kokoisia, joten Sauvosaaren tunnelma saanee syttymään kotijoukkueen taisteluun. Kemi Cityn otteita on leimannut epätasaisuus otteluiden sisällä, mutta toisaalta myös vaarallisuus on ollut nähtävillä.

Hercules kärsi kauden toisen tappionsa edellisessä ottelussaan RFA:a vastaan. Terävyys molempien maalien edustan ratkaisupaikoissa oli jo pidempään hakenut parastaan, mutta vasta RFA onnistui tästä rankaisemaan tuloksellisesti. Edellisestä ottelusta on kulunut vajaa kaksi viikkoa, joten valmistautumiseen on ollut mukavasti aikaa terävyyden palauttamiseksi.

Herculesin kokoonpanossa on vielä jokunen kysymysmerkki, mutta edelliseen koitokseen lisäyksenä ovat Henry Mäkäräinen ja Pekka Welling. Myös vaihdosta aloittanut Timi Voutilainen on täydessä pelikunnossa. Tasaisessa sarjassa Herculla olisi voitolla mahdollisuus nousta toiseksi pisteen päähän sarjaa johtavasta JIPPOsta.

Kemi City FC – Hercules to 27.8 klo 18.30