Uusi seurayhteisön jäsenlehti

Tää on Herkkua! on uusi seurayhteisön seuroille, joukkueille, pelaajille, taustehenkilöille ja heidän lähipiireillensä tarkoitettu julkaisu, joka kerran kuukaudessa aluksi näin sähköisenä. Julkaisu jaetaan Ajax Sarkkirannan, Haukiputaan Pallon, Herculesin, Limingan Pallokarhujen, Ponkilan Panttereiden ja Tervarit Junioreiden jäsentalouksiin sähköpostilla sekä joukkueille niiden omia tiedotuskanavia pitkin.

Julkaisun tarkoituksena on tuoda kerran kuukaudessa lisää tietoa seurayhteisölle sen tavoitteista, menneistä ja tulevista tapahtumista, seuroista, niiden pelaajista, valmentajista, taustahenkilöistä, entisistä vaikuttajista sekä seurayhteisöä lähellä olevista yrityksistä.

Lataa: TÄÄ ON HERKKUA! NRO 1 (pdf, 3,4 Mt)

Julkaisun vastaavana toimittajan toimii Herculesin yhteisöpäällikkö Timo Perälä. Julkaisua koskevat yhteydenotot voi lähettää hänelle ät jshercules.com sähköpostiosoitteeseen. Julkaisun mediakortti löytyy tästä. Seuraavan julkaisun ilmestymispäivämäärä on 9.9.2020.