Hercules nappasi toisen peräkkäisen voittonsa Kakkosessa, kun Kemi City FC kaatui Heinäpäässä 4- 1 (1-1) lukemin. Ottelu pelattiin Terwaturnauksen yhteydessä ja se tavoittikin mukavasti junioreita ja perheitä katsomaan ottelua.

Ottelun avausmaali syntyi jo 4. minuutilla Pekka Wellingin jalasta. Welling reagoi tutun terävästi puolustuslinjan heikkoon kierrätykseen ja viimeisteli tarkasti 1-0. Vajaan puolen tunnin kohdalla tapahtui molemmissa päissä. Ensin Muritala Adeniran pääsi puskemaan vapaasti hyvästä Sami Huhtiniemen keskityksestä, mutta viimeistely jäi hieman kesyksi. Seuraavasta hyökkäyksestä Kemi onnistui tasoittamaan ottelun. Hercules löysäili ensin hyökkäykseen lähdössään ja lopulta hienon muutaman syötön hyökkäyksen viimeisteli takanurkkaan Kemin Nico Mäki.

Ensimmäinen puoliaika oli Herculesilta huolimatonta pelaamista. Syöttöpeli ja aktiivisuus haki terävyyttä, eikä rytmiä peliin löytynyt yksittäisiä hetkiä lukuun ottamatta. Kemi Cityn suoraviivaisempi pelaaminen jätti vaarallisemman vaikutelman, vaikka hyvät maalintekopaikat jäivätkin vähiin.

Pikatahdilla selvään voittoon

Jo ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä oli enteitä tulevasta, kun Hercules alkoi saada otetta pelistä. Kotijoukkueen toisen jakson viiden minuutin tehohetki alkoikin jo kymmenen minuutin pelaamisen jälkeen. Ottelun voittomaalin puski ilmavasti takatolpalta Samuli Hölttä. Taidokkaan kulmapotkun tarjoili Simon Thurling. Jatkoa seurasi hetkeä myöhemmin, kun Pekka Welling viimeisteli päivän toisensa. Juuso Pernun kierteinen keskitys tavoitti Wellingin, jonka terävä pusku alanurkkaan oli päivän komeimpia suorituksia. Loppulukemat 4-1 viimeisteli kärkipari Adeniran. Hyvään vireeseen yltynyt oikea puolustaja Pernu tarjoili syötön myös viimeiseen maaliin.

Kauden toinen voitto Kemistä nosti Hercun sarjan kärkeen maalieron turvin ohi ottelun vähemmän pelanneen JIPPOn. Ottelu ei kulkenut täysin suunnitelmien mukaan, mutta toisen puoliajan ryhtiliike jätti pelistä kokonaisuudessaan hyvän kuvan.

Herculesin seuraava ottelu pelataan Haukiputaan keskuskentällä tulevana lauantaina klo 17. Vastassa RFA Rovaniemeltä.