JS Hercules jatkaa valmistautumista tulevaan kauteen harjoitusottelun muodossa tulevana lauantaina. AC Oulua vastaan kentällä nähdään myös uudet sopimuspelaajat Pekka Welling ja Taneli Kohonen.

23-vuotias hyökkääjä Welling on JS Herculesin ryhmään monilta osin juuri oikeanlainen pelaajatyyppi. Nuoresta iästään huolimatta kokemusta löytyy Ykkösestä reilusti AC Oulun riveistä.

”Pekka on hyvä pelaaja meille. Tyyppinä juuri sopiva meidän ryhmään ja lisäksi kaikki tekeminen on aina hyvällä tasolla”, päävalmentaja Mikko Isokangas toteaa.

17-vuotias Taneli Kohonen aloittaa nyt ensimmäisen kautensa Kakkosessa. Hyökkäävänä pelaajana viihtyvä HauPa-kasvatti ottaa nyt seuraavan askeleen pelaajana osana seurayhteistyötä. Juoksuvoimainen ja ratkaisukykyinen nuorukainen pelasi kuluneen talven futsalia Ruotsin pääsarjassa pelaavan FC Örebron riveissä.

JS Herculesin osalta pelaajaliikennettä on ollut myös pois päin, kun Joni Leskelä ja Hekuran Hasani jatkavat pelejä toisaalla. Seura kiittää pelaajia heidän panoksestaan aiemmilla kausilla ja toivottaa kaikkea hyvää jatkossa.

Lauantaina AC Oulu – JS Hercules

Lauantaina 6.6 pelattava harjoitusottelu AC Oulu – JS Hercules pelataan Castrénissa tyhjille katsomoille klo 15 alkaen. Ottelun katseluoikeus on saatavilla  https://www.seamchip.fi/acoulu/striimi-acoulu-hercules