Lauantaina karkauspäivänä pelattiin harjoitusottelu JS Hercules – AC Oulu. Ottelu päättyi ACO:n voittoon lukemin 1-2 (1-2). Herculesin ainokaisesta vastasi Valtteri Kovalainen.

Ottelun kaikki maalit nähtiin jo avausjaksolla. Ensin AC Oulu meni johtoon Juho Mäkelän karattua Herculesin keskuspuolustukselta maalintekoon suoraan maalivahdin avauksesta. Valtteri Kovalainen tasoitti lukemiksi 1-1 hienolla laukauksella ensin taisteltuaan irtopallon itselleen. Loppulukemat 1-2 ACO:lle niittasi lähietäisyydeltä sivuvaparista Alexander Jibrin.

Kaiken kaikkiaan AC Oulu oli ottelussa koko ajan niskan päällä liikuttaen palloa Herculesta nopeammin. Maalipaikkoja ACO sai luotua ottelussa Herculesia huomattavasti enemmän, mutta viimeistely tai viimeinen syöttö jäi usein heikoksi. Kotijoukkueen vaaralliset tilanteet olivat etenkin ensimmäisellä jaksolla vähissä ja murtautumisessa viimeiselle kolmannekselle jäi petrattavaa. Toisella puoliajalla hyökkäyksissä päästiin jo paremmin tekopaikoille. Parhaimmat paikat pelattiin Junior Tangkolle, mutta tasoitus jäi saamatta ja loppulukemiksi jäivät 1-2.

Ottelun kooste on nähtävissä alla.