Kauden 2019 viimeisestä ottelusta on vain 10 päivää aikaa, mutta kauden 2020 askelmerkkejä on hiottu Herkun taustoissa jo pitkään. Tässäpä ensimmäisiä maistiaisia.

JS Herculeksen edustusjoukkueen valmennuskaksikko on lyöty ensi kauden osalta lukkoon. Mikko Isokangas jatkaa päävalmentajana myös kaudella 2020. Edustusjoukkueen kakkosvalmentajana toimii saksalainen Frank Bernhardt (50v), joka aloittaa myös Tervarit Juniorit U17 -joukkueen päävalmentajana marraskuun alussa. Frankin reitin Ouluun voit katsastaa tästä Tervarit Junioreiden uutisesta. Frankillä on vahva kokemus nimenomaan nuorten pelaajien kehittämisestä mm. Viron nuorten maajoukkueiden ja St. Paulin juniorijoukkueiden valmentajan tehtävissä. Muu joukkueen taustaryhmä hioutuu uomiinsa loppuvuoden 2019 aikana.

Pelaajapuolella sopimuksen jatkuvat tammikuussa armeijasta vapautuvalla, keskikentän dynamolla Valtteri Kovalaisella (20v) ja nuorella hyökkääjällä Veeti Kokkosella (17v). Sopimuksien optiot on käytetty peliaikakuninkaalta Juuso Pernulta (19v.), keskikentän duolta Onni Heikkiseltä (21v) ja Junior Tangkolta (20v), toppari Samuli Höltältä (19v) sekä hyökkääjä Haris Dzuholta (23v). Näin Herculeksella on seitsemän pelaajasopimusta valmiina tulevaa kautta varten.

Tuleva kausi on Herculeksen kautta aikojen viides kakkosen kausi. Joukkue tulee olemaan entistä enemmän yhteistyöseurojensa näköinen tulevina kausina ja nuorille pelaajille annetaan mahdollisuus kasvaa kohti isompia pelikenttiä. Seuraavan askeleen ottamisessa hyödynnetään Herculeksen kattavia yhteistyöverkostoja, joita löytyy kotimaan kenttien lisäksi useammasta eurooppalaisesta huippusarjasta. Viimeisimmistä yhteistyöviritelmistä voit lukea täältä. Edustusjoukkueen valmennuksessa panostetaan jalkapallollisten asioiden lisäksi erityisesti yksilöllisten urheilullisten valmiuksien -niin fyysisten kuin henkistenkin- kehittämistä.