Tänään 5.10. pelataan Kakkosen kauden 2019 viimeinen kierros. JS Hercules matkaa Iisalmeen PK-37 vieraaksi. Hercules hakee positiivista lopetusta kaudelle. Ottelu alkaa klo 14:00.

Positiivinen loppusointu kaudelle tekisi hyvää, sillä voitottomia otteluita on peräkkäin jo peräti kahdeksan kappaletta. Edellinen voitto on plakkarissa paikalliskamppailusta OLS:a vastaan elokuun alkupuolelta. Edellisestä kotiottelusta ei tullut parannusta pistesarakkeeseen, kun kovaan syysvireeseen äitynyt FC Vaajakoski oli tyly vierailija takomalla 4 maalia kotijoukkueen verkkoon kliinisellä viimeistelyllä. Hercules ei kyennyt pallonhallinnasta huolimatta vastaavaan kliinisyyteen maalipaikoissaan. Kotijoukkueen osumista vastasivat Sami Karjalainen kauden 13. osumallaan sekä Muritala Adeniran rangaistuspotkusta. Ottelun kooste on nähtävissä FC Vaajakosken ansiokkaasta videopätkästä alla.

Tämän päivän vastustajan PK-37:n kausi päättyy putoamiseen kolmoseen. Ottelussa ei siis kummallakaan ole suurempaa panosta, kun asetelmat putoajien ja loppusarjaan pääsijöiden osalta on sarjassa selvä. Kotijoukkue haluaa taatusti hyvästellä Kakkosen ryhdikkäällä esityksellä ja samalla maksaa kalavelat kauden ensimmäisestä kohtaamisesta. Tuon ottelun Oulussa vei nimiinsä Hercules lukemin 3-0. Aikaisempina kausina Hercules on tyypillisesti onnistunut tuomaan tuliaisia Iisalmesta. Kaudella 2018 vastaava ottelu päättyi 0-2 ja kaudella 2017 tasattiin pisteet lukemin 1-1.