Jos Kakkosen C-lohko olisi ”Afrikan Tähti” -peli, olisi syyskierroksen osalta Pohjanmaan rannikkoseutu Herkulle todellinen orjarannikko. Mitään ei jäänyt taskuun kolmelta Pohjanmaan rannikon kaupunkeihin suuntautuneilta pelireissuilta. 

Edellisen kotiottelun tasurin jälkeen (VIFK 1-1, pelattiin 1.9.2019) Hercules suoritti heti vastavierailun vaasalaisten luokse. Tuo ottelu päättyi kotijoukkueen 4-2 voittoon. Viikko tuosta oltiin Pietarsaaressa, jossa JBK oli tyly isäntä 3-1 voitollaan. Samoihin numeroihin päädyttiin myös viime viikonloppuna Kokkolassa, jossa GBK korjasi pisteet.

Pitkän vieraspeliputken jälkeen Hercules pääsee vihdoin takaisin Castreniin tulevana lauantaina, kun huimaan syysvireeseen äitynyt FC Vaajakoski tulee kylään klo 18:00 käyntiin potkaistavassa ottelussa. Herculeksen tavoitteena on päästä pois rosvosektorilta ja saada ehjä peliesitys koko 90 minuutin ajan. Viimeisimmissä vierasmatseissa ongelmaksi on noussut juurikin hetkelliset herpaantumiset, joiden aikana vastustaja on päässyt rokottamaan.

Vastustaja FC Vaajakoski kellistettiin jo kertaalleen kevätkierroksella kesäkuun lopulla lukemin 1-2. Tuon jälkeen joukkueiden kuntokäyrät ovat osoittaneet eri suuntiin, mutta nyt Herkulla on mahdollisuus päättää kausi duurivoittoisesti kääntämällä oma kurssinsa. Ottelussa ei varsinaisesti enää suuren suuria panoksia ole. FC Vaajakoski voi toki vielä nousta neljän sakkiin, mikä jatkaisi heidän kauttansa sinänsä merkityksettömillä jatkosarjan otteluilla. Herculeksen sijoitus tulee sarjassa olemaan kahden viimeisen pelin tuloksista riippuen sijoilla 6-9. Tällä hetkellä Hercules majailee sijalla kaksi pistettä paikallisvastustajan OLS:n takana.

Portit Castreniin aukenevat klo 17:00 ja 5 € piletillä pääsee sisälle saakka. Tervetuloa!