Viime lauantain voittoisan Vaajakosken reissun jälkeen Hercules palaa kotikentälleen lauantai-illan klo 19:30 alkavan ottelun myötä. Vastaan asettuu Iisalmen ylpeys PK-37, joka hiljattain vaihtoi valmentajaa. Uusi luotsi, KuPS:n markkinointipäällikkönä toimiva Tero Taipale sai pestilleen lentävän lähdön, kun PK-37 voitti kotonaan VIFK:n lukemin 2-1. 

Kotijoukkueella on hyvä terveystilanne ja valmennuksella on täysi rosteri, josta valita. Rivistä puuttuu tosin Antti Keräsenen, joka muuttaa opiskelujen myötä Rovaniemelle ja hänen pelaajasopimus on yhteisymmärryksessä purettu. Viime vuosina JS Hercules on ollut niskan päällä kotiotteluissaan PK-37:aa vastaan, mutta vierasreissut ovat olleet tasaisia vääntöjä. Niin myös oli kevään treenimatsi Heinäpään hallissa, joka päättyi tuolloin Herkun voittoon 2-1 vierailijoiden suosiollisella avustuksella.

Odotettavissa on taatusti tiukka vääntö, johon kotijoukkue lähtee kuitenkin ennakkosuosikkina. Jalat on silti syytä pitää maassa ja mieli nöyränä, sillä PK-37:lla on voitto alla pitkän voitottoman putken jälkeen. Toisaalta Herculeskaan ei ole voitoilla mässäillyt ja ainoa kotona saatu päänahka on Kufulta toukokuun lopulta. Muut voitot ovat tulleet plakkariin tien päältä. Nyt on oiva sauma lihoittaa kotiotteluiden voittosaraketta, mutta se vaatii työhaalareiden päälle laittamista ja sitä myötä täyden päivätyön.

Ottelu potkaistaan käyntiin klo 19:30 Castrenin urheilukeskuksessa ja portit avataan tuntia ennen. Piletti kustantaa 5 euroa. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!