Takaisin sorvin ääreen!

Hercules pelaa piiiitkästä aikaa taas kotikentällään Castrenilla keskiviikkona 26.6. klo 19:30, kun vieraat Pietarsaaresta jyskyttävät pitkin 8-tietä Ouluun. Lauantaina 15.6. Helsingissä pelattu Kakkosen Cupin loppuottelu Gnistanin vieraana katkaisi Herkun sarjakauden muutamaksi viikoksi. Valitettavasti tuosta ottelusta ei ”poika” päässyt pohjoisen reissulle, mutta ottelu sinänsä oli hyvä taisto laadukasta vastustajaa vastaan. Vähän jossittelujakin finaalista jäi, kun 11-metrinen jäi veskarin hyppysiin ja Pernun pojan osuma hylättiin paitsiona. Nooh, hopee ei oo häppee. Hieno saavutus kaikkinensa ja koko Herkun  Cup -taival oli upea tarina!

Cup-finaalin ja Juhannuksen jälkeen joukkue pääsee puhtaalta pöydältä jatkamaan sarjakautta. Sairastupakin on saatu kolisemaan tyhjyyttään ja treeneissä on ollut päävalmentaja Mikko Isokankaan mukaan hyvä pössis. ”Joukkue odottaa innolla kotimatsia. Treeneissä on saatu hyvin hiottua pelillisiä asioita ja odotan joukkueelta ehjää suoritusta. Meillä on kahden pelin viikko, kun lauantaina matkaamme Vaajakoskelle, joten rotaatiota tullaan varmasti tekemään. Välissä on kuitenkin vain kaksi päivää”, tuumaili Isokangas. ”Positiivinen ongelma valmentajalla, kun koko porukka on terveenä ja mieliala on ollut treeneissä korkealla. Tässä on kolme peliä ennen lyhyttä taukoa ja tavoitteena on lähteä breikille 9 pisteen kera näistä otteluista”, päättää Isokangas.

Kaveri mukaan matsiin!

Keskiviikon ottelun teemana on ”Kaverille kans!”. Kausikortilla tai ottelulipulla yksi kaveri sujahtaa myös samalla portista ilmatteeksi sisään! Kesä on parhaimmillaan, kelit kohdillaan ja kesäinen futismatsi on oivallinen paikka vaihtaa kuulumisia ja samalla katsella hyvää futista. Näin tapahtui Oulunkylän Cup-finaalissakin, kun ”vanhat Herkut” kokoontuivat menneitä muistelemaan (uutisen kuva). Seuran perustajalle Kristian Rosbergille ojennettiin myös Cup-mitali, mikä saikin ”Keken” hymyilemään kuvassa maireasti… 🙂

Muistutetaan vielä, että Herculeksen yhteistyöjunioriseurojen (Tervarit, Haupa, Ajax Sarkkiranta ja Limingan Pallokarhut) junnupelaajat pääsevät kaikkiin Herculeksen kotimatseihin ilmaiseksi seuran versut päällä. Ei muuta ku joukolla paikan päälle Herkkua kannustamaan kohti kolmea pistettä!

Portit Castrenilla aukeavat tuntia ennen ottelua (klo 18:30). Ottelulippu kustantaa 5 €.