VIHDOINKIN SARJA-AVAUS EDESSÄ

JS Hercules aloittaa Kakkosen ottelunsa tulevana lauantaina kotikentällään Castrenissa. Sarja-avaus toimii hyvänä tasonmittarina, kun yksi sarjan suosikeista SJK Akatemia saapuu Ouluun. 

Vierasjoukkue on pelannut tuloksellisesti hyvän talvikauden. Ainoan tappionsa joukkue kärsi kenraalissa Ykkösen FF Jaroa vastaan viime viikolla. Jani Uotisen valmentama Joukkue koostuu laadukkaista nuorista pelaajista sekä muutamasta Kakkosen tasolle rutinoituneesta avainpelaajasta. Lisäksi joukkueessa tullaan näkemään kauden aikana Veikkausliigapelaajia, joista viimeisimmissä harjoitusotteluissa kentällä on nähty mm. oululaislähtöiset Ville Tikkanen ja Jarkko Hurme. Oulusta Kuortaneen jalkapallolukioon ja SJK:n riveihin siirtyi viime syksynä useita nuoria lahjakkuuksia, joista monet ovat käyneet talven aikana junioripelien lisäksi myös Kakkoseen valmistautuvan Akatemian otteluissa. Mielenkiinnolla odotellaan, ketä entisiä oululaisia nähdään vierasjoukkueen paidassa lauantaina.

Kotijoukkue Hercules on valmistautunut kauteen pitkän kaavan kautta verrattuna aiempiin vuosiin. Uudistunut ja nuorekas ryhmä on valmistautunut kauteen huolella ja osoittanut mm. Cupin pelien myötä, että menestysmahdollisuuksiakin on olemassa kaiken mennessä nappiin. Rutinoituneita Kakkosen pelaajia ei kuitenkaan joukkueessa ole kentällistäkään, joten uusia vastuunkantajiakin tarvitaan. Uusista pelaajista talvikaudella isoja minuutteja ovat kellottaneet mm. puolustuslinjan Samuli Hölttä ja Juuso Pernu sekä aikanaan AC Ouluun saapunut keskikenttäpelaaja Junior Tangko.  ”Vaikka joukkueemme ei ole sarjassa kaikkein nimekkäin, niin pelaajien sitoutuminen ja kehittymisen halu on korkealla. Pelaajat haluavat aidosti ottaa seuraavan askeleen sekä yksilöinä, että joukkueena. Voimme lähteä sarjaan paineettomasti, joten lähdetään viemään pelaamista eteenpäin peli kerrallaan. Saamme heti vastaamme sarjan suosikit GBK:n ja SJK Akatemian, joten näiden otteluiden jälkeen olemme paremmin kartalla missä olemme menossa.” valmentaja Mikko Isokangas taustoittaa.

Herculesilta on todennäköisesti poissa ainakin kolme pelaajaa. ”Huoposen Markku on palannut jo normaaliin harjoitteluun muutaman viikon takaisen jalkavamman jäljiltä ja Karjalaisen Sami on myös voinut jo harjoitella lihasvamman parantuessa. Kummankaan kanssa ei kuitenkaan oteta riskejä tämän viikonlopun osalta. Lisäksi kuluneella viikolla sairastellut Nazim Amokachi lienee edelleen poissa pelikuntoisten listalta, vaikka aiemmin tullut jalkavamma alkaakin olla parempaan päin.”, Isokangas tarkentaa.

Sarja-avaus pelataan lauantaina 27.4. klo 17.00 alkaen Castrenin tekonurmella. Liput 5,-, Kausikortilla vapaa pääsy. -Tervetuloa!