Hercules lähtee toiseen Cup-otteluunsa OLS:aa vastaan kutakuinkin samalla pelaajistolla kuin edellisenä viikonloppuna RoPS/2:a vastaan. Varmuudella ovat poissa viime kauden viimeisessä ottelussa punaisen kortin saanut, paikallispelin jälkeen pelikiellosta vapautuva Samuli Hölttä sekä pelilupaa odottava Muritala Adeniran.

Edellisen pelin jäljiltä joukkueessa on kärsitty flunssa-aallosta ja pienistä lihasvammoista, mutta
palautuminen näyttäisi sujuneen hyvin ja näillä näkymin pelaajat ovat pelikuntoisia. Siitä huolimatta ainakin Nazim Amokachin tilannetta tarkastetaan vielä viimeistelytreeneissä.

Joitain muutoksia avauskokoonpanossa tulee olemaan”, valmentaja Mikko Isokangas pohtii, viitaten pelaajien fyysisen kuormittumisen säätelyyn ja yleiseen rotaatioon.

Lisää nuoruutta hyökkäyspäähän

Tervareiden B-junioreissa maaleja viime kaudella tehtaillut 17-vuotias Veeti Kokkonen liittyy Herculesin joukkueeseen. Veeti on harjoitellut joukkueen mukana tammikuun alusta lähtien ja on päässyt joukkueeseen pikkuhiljaa sisälle. Nuoren pelaajan kohdalla kyseessä on useamman vuoden sopimus, joten nopealla ja maaliahneella pelaajalla on rauha kehittyä kohti potentiaalia.

Isokangas on tyytyväinen uuteen sopimukseen. ”Nuorella miehellä on mielenkiintoisia vahvuuksia futaajana. Kun aika on kypsä, niin hänestä on vielä paljon iloa joukkueen pelaamiseen”.

 

Hercules kohtaa OLS:n Suomen Cupissa huomenna sunnuntaina 27.1 Heinäpään hallissa klo 13:45. Ovet avautuvat klo 13:00 ja tarjolla kaffea ja bullaa. 

Liput 5€ (HauPa-, Tervarit-, Limingan Pallokarhut- ja Ajax Sarkkiranta -juniorit ilmaiseksi peliin)