Uutena vahvistuksena Herculesin Esports-tiimiin liittyy Tuomas Tarkki. Pitkän uran jääkiekon parissa pelaajana tehnyt Tarkki toimii jatkossa Esports-managerina, toimenkuvanaan rakentaa ja kehittää Herculesin Esports-toimintaa entisestään sekä luoda monipuolista positiivista vaikuttavuutta ympärillä olevaan yhteiskuntaan.

– Opiskelen viimeistä vuotta Haaga-Helian liikunta-alan johtamisen ja kehittämisen koulutusohjelmassa, ja liikunta- ja urheilualalla työskentely on ollut pidemmän aikaa tavoitteenani. Hercules on tehnyt pitkään innovatiivista työtä eri projektien parissa ja arvomaailmaltaan tärkeää työtä nuorten parissa, Tarkki kertoo.

Niin sanotun perinteisen urheilutaustan omaavalla Tarkilla on halu murtaa elektroniseen urheiluun liittyviä myyttejä ja stereotypioita, jotka yhä vaikuttavat ihmisten mielikuvissa. Tarkin mukaan Esportsin sosiaalinen ulottuvuus jää valitettavasti monesti huomiotta, ja hänen yhtenä tavoitteenaan onkin työnsä kautta vahvistaa pelaamisen positiivisia sosiaalisia puolia.

– Herculesilla on kontakteja ympäri maailmaa ja potentiaalia tehdä paljon hyvää, sekä Oulun seudulla että laajemmaltikin. Hyppään innoissani uuteen hommaan ja näen valtavaa potentiaalia siinä, miten Esportsin avulla pystytään tuomaan uusia harrastusmahdollisuuksia, sekä luomaan kokonaan uusia liiketoimintamalleja.