Kaksikymmentäyksi pelattua ottelua, 13 voittoa, yksi tasapeli ja seitsemän tappiota. Tässä punamustien kauden saldo ennen Kakkosen päätöskierrosta. Näistä seitsemästä tappiosta yksi tuli juuri SJK Akatemiaa vastaan heinäkuun ensimmäinen päivä Seinäjoella OmaSP Stadionilla.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen vaiherikas peli oli tilanteessa 2–2, Paul Obin maalatessa Herculesin molemmat. Toisella puoliajalla kotijoukkue oli kumminkin se, joka onnistui niittamaan paikoistaan pallot sisään. Loppulukemat 4–2.  (Linkissä maalikooste)

Hercules ja SJK/2 ovat molemmat jo sinetöineet sarjasijoituksensa: Hercules tulee olemaan neljäs ja SJK kolmas. SJK:n saldo on 13 voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Välissä on vain kolme pistettä, mutta vierailijoiden maaliero on kymmenellä parempi.

Vaikka sijoituksesta ei enää pelata, niin Hercules-päävalmentaja Ismael Díaz vakuuttaa, että joukkue tulee asennoitumaan kauden päätösotteluun samalla intensiteetillä kuin aiemminkiin kamppailuihin.

– Haluamme pelata parhaan mahdollisen ottelun, ja kerätä kaikki saatavilla olevat sarjapisteet. Olemme jo saavuttaneet Hercules-historian parhaan sijoituksen, mutta haluamme parantaa sen niin hyväksi kuin mahdollista.

Kokonaisuudessaan kauteen Díaz sanoo olevan tyytyväinen ja ylpeä.

– Luulen, että saavutimme kaudella enemmän kuin monet osasivat odottaa. Aloitimme harjoittelemaan yhdellä sarjan nuorimmista joukkueista yhdessä vasta kolme viikkoa ennen kauden avausta, ja kaksi viikkoa ennen kauden päätöstä meillä oli vielä matemaattiset mahdollisuudet nousukarsintapaikkaan, se saa tuntemaan ylpeyttä, Díaz kertoo.

Sekä Hercules että SJK Akatemia olisivat näillä pistemäärillä muissa Kakkosen lohkoissa karsijan paikalla, mutta tällä kertaa C-lohko osoittautui väkeväksi, GBK:n ja TPV:n jo varmistettua paikat nousukarsintapudotuspeleistä.

Herculesin ykköspyssyllä ja maalipörssin johtajalla Paul Obilla on kasassa 19 maalia, joten miehellä on mahdollisuus saavuttaa kauden alussa hänen henkilökohtainen tavoitteensa, 20 maalia.

SJK Akatemiasta Daniel O’Brienillä on 11 tehtyä maalia ja Joonas Lepistöllä 10.

Herculesilla on kaikki pelaajat käytettävissä.

Huomenna otteluisäntänä toimii Pihlajalinna. Puoliajalla ja ottelun jälkeen mahdollisuus koeajaa Sledgo-sähköajoneuvoja, ja ottelun jälkeen juhlitaan kakkukahvein punamustien 20-vuotista taivalta. Ilta jatkuu Tuirassa Joku Paikallinen Pubissa. Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtumassa myynnissä Hercules-fanituotteita hyvillä alennuksilla.