Hercules pelaa kauden kotiavauksessaan viime kauden Kakkosen C-lohkosta tuttua Vaasan IFK:ta vastaan.

Hercules aloitti viime kauden huhtikuussa juuri VIFKin vieraana , jolloin pisteet jaettiin 1-1-ottelun jäljiltä. Syyskuussa pisteitä ei enää jaettu Castrénin kotiluolassa, vaan Hercules järjesti 90-minuuttia kestävän maali-iloittelun Paul Obin johdolla – hattutemppu – jossa loppulukemat olivat tylyt 6-1. VIFK sijoittui viime kauden päätteeksi kolmanneksi ja Hercules viidenneksi.

Hercules pelasi kauden ensimmäisen pelinsä viime viikon lauantaina KuFu-98:n vieraana Kuopiossa, mistä ei 1-0-tappion myötä jäänyt muuta ilonaihetta kuin hyvin rakennetut runsaat maalipaikat. VIFK isännöi samaan aikaan iisalmelaista PK-37:ää, jossa pisteet jaettiin 0-0-nihrauksen päätteeksi.

Lue lauantaiaamuna otteluennakko, jossa mukana Ismael Díazin ja Karam Hadhoudin tunnelmat videolla.

Vielä ehdit napata kampanjakausikortin ensimmäiseen kotipeliin, ja lähteä näin tukemaan Herculesin matkaa.