Viisi uutta sopimuspelaajaa tänään Ouluun

Vuodenvaihteen molemmin puolin Herculeksen toimistolla on tavattu espanjan sanakirjoja hartaudella. Eräät ovat puolestaan viritelleet mielen sopukoissa piileskelevän Tex Willer -sanaston taas revolverivalmiuteen. Tänään illalla pääsimme Deportivo Alavésin kanssa yhteistyökuvioissa jälleen askeleen eteenpäin, kun Helsingin kone toi Espanjasta viisi nuorta miestä Pohjolan perukoille kääntämään uuden sivun jalkapalloilijan urillaan.

Tutustutaanpa lyhyesti Herculekseen saapuneihin pelaajiin. Keskuspuolustajat Mikel Gurrutxaga Barruetabena (s.1996) ja Joshua Julve Orellana (s. 1996) ovat molemmat pelanneet viimeksi Espanjan 4. korkeimmalla sarjatasolla; Baskijuuret omaava, Eibarin kasvatti Gurrutxaga Amurrio Clubissa ja Julve Club de futbol Gavassa. Keskikentälle puolustavaan rooliin kaavailtu Jose Javier Amat Domenech (s. 1995) on pelannut viimeksi Club Atletico Ibanessa ja omaa sopivasti junnutaustaa Alicanten nimikaimaseurasta Hercules CF:stä. Hänelle on kertynyt otteluja vyölle myös Espanjan 3. korkeimmalta sarjatasolta Segunda B:stä samoin kuin hyökkäyspään pelaajalle Alain Pecharromanille (s. 1992). Hän on Real Sociedadin kasvatti, jolla on kokemusta Espanjan kenttien lisäksi Malediiveilta. Viides pelaaja on Almerian juniorikoulun läpikäynyt kolumbialaistaustainen Marco Moreno. Hän on hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja hakee loukkaantumisten jälkeen uutta nousua uralleen.

Tarjoilemme lisää tietoa pelaajista myöhemmin, kun pojat ovat kotiutuneet Ouluun ja päässeet tutustumaan joukkueeseen. Kaikki nyt saapuneet pelaajat ovat mukana jo huomenna harjoituksissa Heinäpään hallissa ja viikonlopun harjoitusottelussa Pietarsaaressa FF Jaroa vastaan.