Kaksi uutta pelaajasopimusta

JS Hercules solmi kaksi uutta kauden 2018 kestävää pelaajasopimusta tänään, kun Jerome Ogbuefi ja Joni Leskelä laittoivat nimensä paperiin.

Suomessa jo vuodesta 2010 saakka pelannut 26-vuotias Ogbuefi aloittaa jo kolmannen kautensa Herculeksen keskikentällä. Jerome on ollut viime vuodet Herculeksen avauksen vakiokasvoja ja nuoresta iästään huolimatta joukkueen kokenein pelaaja 135 sarjaottelullaan. Jeromelta odotetaan jälleen vahvaa panosta ja johtajuutta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. KuPS:iin aikoinaan vuonna 2010 tulleelta liigaakin pelanneelta nigerialaiselta on syytä odottaa uransa parasta kautta. Harjoitusten ja treenipelien perusteella miehen askel on nimittäin ollut kepeämpi kuin vuosiin, mikä lupaa hyvää kautta silmällä pitäen.

Kaksi viime kautta OPS:n riveissä pelannut Joni Leskelä vahvistaa kaudella 2018 Herculeksen puolustuspäätä. 22 -vuotias Tervareiden kasvatti vakuutti valmennusjohdon otteillaan harjoituksissa ja treenipeleissä. Joni tuo pallovarmuudellaan ja rauhallisuudellaan uuden ulottuvuuden joukkueen puolustukseen. Kyseessä on vielä nuori ja kehittyvä pelimies, jolta odotetaan isoja harppauksia tulevan kauden aikana.

Herculeksella on nyt 12 pelaajasopimusta. Joukkueen kokoonpano pyritään saamaan lopulliseen muotoonsa, kun uusi päävalmentaja saapuu Ouluun. Näistä lisää piakkoin….