…juhlat käyntiin!

Ihan äskenhän se Keke (Kristian Rosberg, seuran perustaja) kävi yliopiston futisvuorolla Ouluhallissa jätkiä läpi ja värväsi pelaajia uuteen joukkueeseen, Herculekseen. Lähettiin mukaan, kivaahan se oli päästä pelaamaan taas oikeita pelejä. Keväällä 1998 ensimmäinen virallinen sarjapeli suuntautui Vaalaan paikallista suuruutta vastaan. Ensi vuonna noista ensiaskeleista on  20 vuotta aikaa ja pelimatkat ja kentät ovat hieman muuttuneet. Yliopiston kaveriporukan potkupalloseurasta tuli ensin alasarjajyrä,  sitten puolivakavasti otettava piirin jalokiven konkari ja nyt on lähdössä käyntiin kolmas kausi Palloliiton sarjoissa. Tähtäin on muuttunut kaveriporukan hauskanpitämisestä yksilöiden ja yritysten kiihdyttämiseen maailman markkinoille. Kuulostaa siis ihan aikuistumiselta!

Vuonna 2018 tulee siis jalkapalloseura Herculeksella 20 vuotta mittariin ja sitähän on syytä juhlistaa oikein komeasti! Pelikentillä tietenkin pyritään tulevana juhlavuonna huippusuorituksiin, mutta myös kenttien ulkopuolella tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla. Monia mielenkiintoisia projekteja on kulisseissa saatu jaloille ja juhlavuonna ne on tavoitteena saattaa kukkaansa. Näihin palaamme myöhemmin.

Kahdenkymmenen vuoden taivalta juhlistamaakseen Herculeksen logoa päätettiin hieman muokata muistuttamaan seuraa, sen jäseniä ja pelaajia sekä kannattajia merkittävästä merkkipaalusta. Juhlalogolla varustettuja tuotteita on nyt saatavilla JS Herculeksen yhteisöllisyysprojektin Lähirähinän verkkokaupasta. Juhlatuotteiden myynnistä saatava tuotto käytetään Js Herculeksen yhteisöllisten projektien edistämiseksi.

Verkkokauppaan pääsee tästä.