Hercules on tehnyt vuoden sopimuksen 22-vuotiaan Henry Mäkäräisen kanssa. Tervareista AC Ouluun kaudeksi 2013 ponnahtanut keskikenttäpelaaja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata laivastonsinisten väreissä jo 51 Ykkösen ottelua.

Mäkäräiselle on Herculeksen riveissä kaavailtu isoa roolia keskikentälle. Pallovarmana pelaajana tunnettu ”Hene” tarvitsee paljon pelejä vyölleen edelleen kehittyäkseen. ”Hene tarvitsee silmiinsä saalistavan leijonan katseen”, toteaa Herculeksen valmentaja Timo Viitanen. ”Taidot ja pelikäsitys riittävät takuuvarmasti, nyt Henen tulee ottaa seuraava askel ollakseen johtava pelaaja kentällä”, jatkaa Viitanen.

Mäkäräinen nähdään tulevana viikonloppuna Herculeksen riveissä toista kertaa, kun lauantaina 21.1.2017 vastaan asettuu harjoitusottelussa hänen entinen seuransa AC Oulu. Ottelu alkaa klo 16:15 Arina Areenassa.

Mäkäräisen sopimuksen myötä Herculeksen sopimuspelaajien määrä on tällä hetkellä yhdeksän.