Suomela jatkaa Herculeksessa – kehityskäyrä nousuun

Mikko

Kaudella 2016  Herculeksessa debytoinut Mikko Suomela solmi Herculeksen kanssa 1-vuotisen jatkosopimuksen. Hyökkääjän roolissa viime kaudella 6 häkkiä viimeistellyt Mikko Suomela (22 v.) on vielä kehittyvä nuori pelimies. Valmennustiimi odottaakin Mikolta seuraavan askeleen ottamista kaudella 2017. Yksi tärkeä asia sen mahdollistamiseksi on miehen pitäminen poissa sairastuvalta. Suomelan kehitystä nimittäin haittasi viime kaudella useat loukkaantumiset. Kaudelle 2017 ”Sume” laitetaan Herkun fysiikkatiimin avulla sellaiseen iskuun, että kehityskäyrä muuttuu entistä jyrkemmäksi. Viime kaudella Suomela pelasi 12 ottelua, joissa syntyi 6 maalia ja 4 syöttöä. Aika tehokas kaveri, vai mitä?

Suomelan sopimuksen myötä JS Herculeksella on kasassa 8 pelaajasopimusta kaudelle 2017.